Партньор на Проватон
 Корнелия Нинова готви чистка. Гуцанов става нейн заместник?

Корнелия Нинова готви чистка. Гуцанов става нейн заместник?

Сподели в

Корнелия Нинова готви чистка. Клиентелата на Борисов и Пеевски аут от Позитано 20, Румен Овчаров реди новото ръководство

Корнелия Нинова готви чистка в БСП. “Позитанци”, които въртят бизнес за милиони от “тайни схеми” с кабинета ще бъдат отстранени от ръководството.

“Корнелия ще махне клиентите на Борисов и Пеевски от “Позитано”20”, заяви източник от най-близкото й обкръжение, сочен като следващия Втори в партията.

Според него новото ръководство ще бъде наредено от Румен Овчаров. Георги Свиленски, Калоян Паргов и Атанас Зафиров са в неговата “шорт листа” на заместник-председатели.

Шансове да стане заместник-председател по идеологическите въпроси има и Борислав Гуцанов, лидер на БСП-Варна, който държи една от най-големите организации в партията.

Гуцанов също като Нинова е руско прокси и напълно споделя корпоративната й линия, но я опакова с идеология с лиловистки тези и виртуозност.

Георги Свиленски ще заеме позицията на Кирил Добрев като пръв заместник-председател, който ще отговаря за организационите въпроси и изборите.

Калоян Паргов, лидер на БСП-София, е протеже на Румен Овчаров и ще бъде новата “тайна връзка” с гербаджийските бизнес кръгове.

Атанас Зафиров също е от лобито на Овчаров, който като гуру на Нинова ще е на практика председател на БСП в сянка.

Новото ръководство на БСП ще работи под руски патронаж и ще заложи на умерен национализъм и ярко русофилство.

Всички нови заместници на Корнелия Нинова са ярки руски проксита, а Румен Овчаров е Резидентът на Кремъл в БСП.

След прекия вот в БСП и гарантираното си преизбиране с поне две трети от гласовете Корнелия Нинова ще замине на инструктаж в Москва.

Според източници от “Позитано”20 тя ще иска финансова и логистична подкрепа за организиране на протести в късната есен за свалянето на кабинета “Борисов”.

Текста е на bgsniper.com

Заглавието е на Силна Варна

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *