Партньор на Проватон
 Няма по-елитна армия от “Wehrmacht”, но руснаците не прощават. Особено ГРУ, “Корни” ще заравя още томахавки…

Няма по-елитна армия от “Wehrmacht”, но руснаците не прощават. Особено ГРУ, “Корни” ще заравя още томахавки…

Сподели в

Корнелия Нинова била заровила томахавката с Борислав Гуцанов. 


“Корни” ще заравя още томахавки… Никога не е имало по-елитна армия от “Wehrmacht”, но руснаците не прощават. Особено ГРУ.

Написахме го много пъти – Борислав Гуцанов е прокси на ГРУ заради кап. I ранг Гуцан Гуцанов, нито Кирил Добрев го прие сериозно, нито неговите “лейтенанти”.

Едно не разбираме – защо Даниел Славов – Дидо Дънката не им го обясни, той поне е в час. Гуцанов е “актив на рашките” – на Марина С., на Владимир Купцов, на Владимир Климанов.

БСП-Варна е поделение на “партията на Путин” – ресурс за влияние в морската столица, която контролира Черноморието, даже Маджо го разбра с паркинга-касичка, а уж щеше да воюва с резидентите на… ГРУ.

Затова Гуцанов спечели със 148 на 3 и пак го избраха за лидер. Сензация? Нищо подобно – операция на рашките, заслугата му е, че игра по техния сценарий.

И досега не разбираме как Нинова, която е била в играта с военното разузнаване в Ракка, подцени ресурсите и активите на ГРУ във Варна.

Много пъти сме атакували Гуцанов за “прекалена комбинативност”, меко казано, но през лятото той ЗАСТАНА – срещу “лейтенантите” на Бойко Борисов в БСП.

И спечели – скочи с “пачаврата” в кабинета си срещу КД и не можаха да го мръднат оттам с охранители. Сякаш те могат да се изправят срещу руските резиденти на местните силоваци.

И сега Нинова ще бъде принудена да го направи свой заместник и да развее “пачаврата” като знаме на “Позитано”20 – “пачавра” (“тряпка”) е лаф на шефа на Г.Г. в ГРУ…

Тя може и да е протеже на шефа на СВР Сергей Наришкин, който е Втория в Кремъл, но ГРУ е друга бира – Путин затова го взе на “ръчно управление”.

(Ако нелегалите на ГРУ решат – Путин е нареден – те не са кремълска прислуга като останалите, затова поръчва шефовете на Разведката.)

Апропо – чрез Марина “Боби” има лоби и в СВР – Игор… И бизнесът му върви по тази линия, и задачи изпълнява срещу Ресурса, който му осигуряват.

Цигари, петрол, ген. Гоцев, ресторанти, хотели, рейндж-роувъри за 200 000. Може и да не е международен играч като Дънката, но е един от милионерите в БСП.

И всичко това дължи на рашките – на династичната си връзка с ГРУ и лиловистката “гъвкавост”. Затова само той намачка “Корни”, която размаза руския гражданин Гергов.

И накрая Корнелия Нинова заигра по правилата на емблематичния не само за БСП ген. Любен Гоцев – “Когато не можеш да победиш един враг, опитай се да го привлечеш на своя страна”.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *