Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 6 – 12 април

Любовен хороскоп за 6 – 12 април

Сподели в

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Везни, което ще доведе до динамика в отношенията. Някои неща в любовта ще приключат, други ще бъдат осветени и ще изискват промяна. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте обвързани, няма да може да игнорирате необходимостта от промяна във вашата връзка. Текущата динамика на взаимоотношенията ви няма да го позволи. Някои от вас дори може да помислят за прекратяване на връзката. Важно е да комуникирате с половинката си, това може да я накара да се „събуди“. Необвързаните Овни може да се разочароват от човек, към когото изпитват силни емоции.

 

Телец

Тази седмица хаотичната и нестабилна енергия може да ви подтикне към погрешни ходове, за които ще съжалявате на по-късен етап. Внимавайте какво говорите и как действате. Ако сте наранени, ще осъзнаете, че е време за радикална промяна, за да се освободите от болката. Не заслужавате да страдате, но само вие можете да се измъкнете от тази ситуация.

Близнаци

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката и любовния ви живот като цяло. Необвързаните е крайно време да прогледнат относно това от какво имат нужда и какво заслужават в любовта. Ще осъзнаете, че не е нужно да правите компромиси и да криете истинското си Аз, за да спечелите нечие внимание. Тотална смяна на играта, която ще е във ваша полза. Обвързаните Близнаци ще се радват на любов и внимание във връзката си.

Рак

Някои от вас може да се сближат с познат, но на по-късен етап да съжаляват за това, дори първоначално привличането да е било силно. Сега не е моментът да губите контрол и да действате емоционално. Като цяло за представителите на зодия Рак тази седмица ще бъде много емоционална, без значение дали са във връзка или търсят своята половинка. Пълнолунието ще ви провокира да покажете своите емоции, бъдете внимателни.

Лъв

Тази седмица предстои пълнолуние в знака на Везни, което ще окаже влияние върху вашия сектор на съобщенията. Ще бъдете по-емоционално осъзнати и способни да си изясните всичко, което искате в една връзка, без значение дали имате партньор до себе с или не. Ако има нещо, което искате да споделите на половинката си, не се колебайте да го направите.

Дева

Темата за финансите ще бъде ключова тази седмица за вас. Ако има промяна в доходите ви, ще искате половинката ви да ви окаже финансова подкрепа. Дори и да се справите със ситуацията, това неравенство може да доведе до конфликтни ситуации. Необвързаните Деви ще помислят върху това защо нямат човек до себе си. Не унивайте, вие заслужавате партньор, който да ви направи щастливи и ще го намерите.

Везни

Силни емоции ще превземат представителите на зодия Везни. Пълнолунието тази седмица е във вашия знак и ще ви накара да се почувствате по-емоционални, без значение какво се случва в любовния ви живот. От друга страна, Марс, който е във вашия сектор на романтиката ще се размине с Уран, който е във вашия 8-и дом на интимността. Каква седмица само!

Скорпион

Началото на седмицата ще върви гладко за обвързаните Скорпиони, но конфликти с половинката ви не са изключени. Може би той или тя не се чувстват комфортно, защото полагат повече усилия във връзката от вас. Разрешете разногласията. Необвързаните Скорпиони ще осъзнаят голяма част от страховете си по отношение на любовта, техните несигурности. Време е да се разделите с тях и да действате.

Стрелец

Меркурий ще повлияе на вашия сектор на романтиката и ако сте привлечени към някого, то комуникацията ви ще се получава. Ще покажете на отсрещната страна ясно какво желаете, какви са очакванията ви, без да има смесени съобщения. За някои Стрелци е възможно близък приятел да се опита да разпали страстите. Изпитвате ли емоции към него?Обвързаните Стрелци да избягват конфликтите.

Козирог

Любовният ви живот ще бъде по-богат. Ако сте необвързани, знайте че Венера продължава да се движи през вашия романтичен сектор, което увеличава шансовете ви за положителна промяна. Тези от вас, които вече си имат партньор, може да започнат да правят планове за бебе.

Водолей

Необвързаните Водолеи имат шанс за интересно запознанство. Личност, която ще ви впечатли и с която ще може да разговаряте дълго. Веднага ще усетите симпатии един към друг. Обвързаните могат да се радват на романтика, но не бива да се оставят на рутината.

Риби

Възможно е някаква тайна да бъде разкрита и това да наруши хармонията във връзката ви. Въпреки че може да бъдете неспокойни, опитайте се да не бъдете твърде емоционални, а поговорете с любимия човек. Ако сте необвързани, но сте привлечени към някого, може да изпитате страх от това да задълбочите взаимоотношенията си, за да не бъдете наранени. Но ако продължавате да издигате бариери, ще си останете сами.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *