Партньор на Проватон
 В Международния ден на детската книга – стартира кампанията „Купи една книга“

В Международния ден на детската книга – стартира кампанията „Купи една книга“

Сподели в

“Влезте в електронния магазин на любимото си издателство или книжарница и си изберете книга”, призовават организаторите на инициативата

В Международния ден на детската книга стартира кампанията „Купи една книга“.

„Днес книгите са изправени пред истинско предизвикателство. И спасяването им е в наши ръце“, споделят организаторите на кампанията, която е под надслов „За да я има книгата“.

Книжният бранш също е сред засегнатите в днешната трудна ситуация с разпространението на коронавируса.  А организаторите на кампанията ни предизвикват да помогнем на книгата днес, за да я има в бъдеще.

„Обръщаме се към всеки, който в тези несигурни времена може да отдели средства и да си купи книга или иска да дари книги за кауза. Включете се в кампанията. Купете 1 книга. За да има книги утре! Книгата е извор на знания, забавление и идеи. Книгата е нашият живот и нашият смисъл“, посочват още организаторите .

Те призовават всеки, който може, да си поръча книга онлайн.

Факултетът по журналистика и масова комуникация също се присъединява към каузата „Купи една книга“ и призовава академичната общност на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ да подкрепи инициативата за спасяването на книгата.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *