16 неща в секса, които трябва да пробвате през 2020

16 неща в секса, които трябва да пробвате през 2020

Всяка година правим пожелателни списъци. И обикновено съдържанието им е едно и също (познайте защо) – да спра цигарите, да се наспивам повече, да тръгна на фитнес… Е, тази година, за разнообразие, може да направите нещо друго – да заложите на по-добър, по-мръсен и по-перверзен секс. Ето 16 неща в секса, които да влязат във вашия списък за 2020 г.

 

1. Връзване

Тази година се оставете да ви завържат. Малко кожа, пляскане или белезници могат да ви накарат да се отпуснете и да сгорещят сексуалния ви живот. Ако сте срамежлива, но искате да поемете контрола в спалнята – завържете го вие.

 

2. Хванете го за топките

Един секси и неочакван трик – масажирайте тестисите му по време на секс. Не бъдете прекалено агресивни и не стискайте силно. Нежно, ритмично движение е напълно достатъчно и ще му достави изненадващо удоволствие, пише Bulnews.bg.

 

3. Ролеви игри

Да приемеш нечия друга идентичност по време на секс може да бъде много забавно. Това е възможност и за двамата да реализирате сексуални фантазии, които винаги сте искали да опитате.

 

4. Аналингус

Орална стимулация на ануса – да или не? Да. Наистина трябва да опитате, страхотно е.

 

5. Тройка

Ако не сте пробвали тройка, сега е моментът. Експериментирайте. Две неща, който трябва да знаете: по принцип е по-добре да сте гостуващата звезда, отколкото част от двойката. А ако все пак сте част от двойката, уверете се, че с гостуващата звезда нямате общи познати.

 

6. Пегинг

Ако не знаете какво е пегинг – това е сексуална практика, при която жената обладава мъжа анално. Не е лесно да намерите мъж, който би се съгласил на това, но ако все пак извадите късмет с някой по-свободомислещ – пробвайте. Това може да разкрие нови хоризонти пред вашата сексуалност.

 

7. Обърнатата ездачка

Това е по-пикантният вариант на Ездачката. Вместо просто да сте върху него, завъртете се с гръб. Така му предоставяте невероятно възбуждаща гледка (плюс достъп до клитора ви, а за вас – до тестисите му).

 

8. Порно с партньора

Да гледате порно с партньора може да обогати сексуалния ви живот с много нови идеи. Това няма да съсипе връзката ви, напротив – здравословно е.

 

9. Ароматизиран лубрикант

Направете оралния секс по-забавен, като намажете пениса му с ароматизиран лубрикант. Внимание: тези лубриканти се използват само за фелацио; не ги ползвайте по време на секс, ако не искате да се сдобиете с гъбична инфекция.

 

10. Стимулация на простатата

Използвайте пръста си, за да стимулирате простатата му през ануса. Може би ви звучи необичайно, но пък защо не? Това ще направи неговия оргазъм несравнимо по-интензивен.

 

11. Кубче лед

Опитайте орален секс с кубче лед в устата (отнася се и за двамата). Усещането е фантастично.

 

12. Анален секс

Дами, отпуснете се и опитайте това изживяване. Не само за негово, а и за ваше удоволствие. Има предостатъчно причини да го направите.

 

13. Стимулация на зърната

Зърната никога не получават достатъчно внимание – важи и за двата пола. Отдайте им дължимото.

 

14. Пенисът като дилдо

Хванете пениса му и масажирайте клитора си с него. Използвайте го като секс-играчка. Това е много възбуждаща предигра и за двамата.

 

15. Подобрената мисионерска

Вариант на Мисионерската, при който той се отпуска върху вас, подпирайки се на лакти, като осъществява максимален физически контакт с цялото си тяло (без да ви смачка, разбира се). По този начин получавате страхотна стимулация на клитора по време на секса.

 

16. Играчки, играчки, играчки!

Някои мъже се притесняват, че употребата на играчки в спалнята по някакъв начин накърнява тяхната мъжественост. Момчета, не се дръжте като госпожици, а се забавлявайте! Можете да започнете с малък клиторен вибратор, копринени ръкавици или превръзка за очите. Дори най-простите играчки ще увеличат много възбудата, вълнението и удоволствието ви.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *