Партньор на Проватон
 Бизнесът във Варна се обединява и призовава за подкрепа работата на Инфекциозните клиники

Бизнесът във Варна се обединява и призовава за подкрепа работата на Инфекциозните клиники

Сподели в

Бизнесът във Варна се обединява и призовава за подкрепа работата на Инфекциозните клиники на УМБАЛ Св. Марина ЕАД – Варна, научи Moreto.net.

Разпространението на заразата от COVID-19 е сред най-сериозните заплахи, пред които светът се изправя в последно време.

Водени от убеждението, че борбата с вируса е отговорност на всеки, Стопанска камара – Варна, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България – Варна, Варненска търговско-индустриална камара, Асоциация на индустриалния капитал в България–Варна, Българска морска камара, Българска национална асоциация по корабостроене и кораборемонт, Областното представителство на Камарата на строителите в България във Варна и Морски клъстър България, призоваваме фирмите и гражданите да подпомогнем с дарение работата на Инфекциозните клиники на УМБАЛ Св. Марина ЕАД – Варна.

УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна е единствената болница в Североизточна България, която изследва пациенти за коронавирус (COVID-19) и единствената във варненска област, която лекува и проследява пациенти, с доказани положителни проби. В болницата със заповед на Министъра на здравеопазването работи и вирусологична лаборатория за изследване на COVID-19, в която се обработват проби на хоспитализирани пациенти не само от Варна, но и от болниците в Русе, Добрич, Шумен, Разград, Търговище и Силистра.

Знаем, че всеки един от нас търпи последствията от настъпилата криза, която се отразява във всички сфери на обществения живот. Тежките времена са за всички, но в този момент можем да обединим силите си и да подпомогнем работата на Инфекциозните клиники на УМБАЛ Св. Марина – Варна. Набраните финансови средства ще се използват в клиниките за борба срещу COVID 19 (корона вирус).

Можем да подкрепим Инфекциозните клиники на УМБАЛ Св. Марина ЕАД – Варна, като дарим сума на откритата дарителска сметка:

Банковата сметка е: IBAN  BG 61 ST-SA 93000023572805

УМБАЛ Св. Марина ЕАД – Варна

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *