Любовен хороскоп за 23 – 29 март

Любовен хороскоп за 23 – 29 март

Очаква ни новолуние в знака на Овен. Овенът е знак, който не обича да прави компромиси. Но това събитие ще ни направи по-смели в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, ще сте готови на всичко, особено когато става въпрос за любов. Новолунието във вашия знак е космически сигнал за нов старт. Без значение дали се отнася за вашия личен или професионален живот, нищо не може да ви попречи. Това, което ще си изясните е, че трябва да бъдете по-смели и да опитате нещо ново. Имате потенциал за романтика и любов!

Телец

На добри романтични перспективи ще се радват и представителите на зодия Телец. Венера, планетата на любовта, все още се движи през вашия знак и ще направи перфектна връзка с Юпитер и Плутон. Не се ограничавайте с вашите желания. Ако сте обвързани, ще почувствате любовта по необикновен начин. Той или тя може да демонстрира по необикновен начин своята привързаност.

Близнаци

Тайна любовна връзка, за която никой друг не знае, може да е най-невероятното събитие, случващо се във вашия свят в момента. Силно еротична и сексуална! Няма да искате да заявите любовта си към някого. Но ако този човек ви е на сърцето, ще се чувствате наистина щастливи, когато сте само двамата.

Рак

Необикновена любовна седмица очаква Раците, които са обвързани. Марс и Плутон ще добавят онази любовна „подправка“ към връзката ви, която някога сте искали. Може дори да останете изненадани от интензивността, която вашият партньор показва. Въпреки хубавите моменти заедно, не са изключени спорове. Внимавайте с емоциите!

Лъв

Ако сте необвързани, перспективите по отношение на любовта не са никак малки, дори и ако се налага да работите от дома си. Романтичните емоции може да са свързани с работата ви. Може да ви бъде трудно да разграничите любовта от служебните задължения. Обвързаните Лъвове ще се радват на романтика.

Дева

Марс и Плутон ще се срещнат във вашия сектор на романтиката, като ще увеличат емоциите ви към някоя специална личност. Много е възможно да срещнете някого и привличането да е взаимно. Взаимоотношенията ви може бързо да се развият в интимни, но в същото време да се окажат и дълготрайни. И все пак, не прибързвайте, действайте с умерено темпо, за да не се окаже, че някой бързо е дошъл, но и бързо си е отишъл. Обвързаните ще се радват на хармония.

Везни

Новолунието тази седмица ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор и ще можете смело да поемете в нова посока. Ако промяната отдавна е настъпила, сега може да очаквате любовно раздвижване. Понякога се налага да положим малко усилия, за да постигнем желаното. Това лунно събитие ще ви зареди с повече смелост да действате.

Скорпион

Възможно е най-накрая да получите всичко, което някога сте искали по отношение на любовта. Венера все още ви подкрепя, но към нея ще се присъединят Юпитер и Плутон. Романтичните разговори ще вървят така, както ви се иска. Ако се срещате с някого, нещата може да се задълбочат помежду ви.

Стрелец

Ново вълнуващо начало очаква представителите на зодия Стрелец. Новолунието ще окаже влияние върху вашия любовен сектор, като ще стимулира взаимоотношенията ви. Това важи както за обвързаните, така и за тези от вас, които са в началото на взаимоотношения. Страстта бързо ще бъде разпозната. Някои Стрелци ще направят крачка напред, заживявайки заедно или правейки планове за бебе.

Козирог

Венера се движи през вашия любовен сектор и заедно с Уран – планетата на промяната, романтиката ще се събуди за вас, точно както природата се разбужда през пролетта. Най-хубавото е, че ще се възползвате от това щастливо космическо събитие. Когато става въпрос за любов, вие, Козирози, сте късметлии тази седмица!

Водолей

Въпреки че Водолеите трудно се впечатляват от чуждото мнение, през тези дни може да решите да премълчите емоциите си или нуждите си, за да не създадете конфликт с партньора. Ще си помислите да го направите, но накрая просто ще изложите всичко, което имате да си казвате. И ще ви олекне.

Риби

Необвързаните Риби ще действат смело и ще търсят начини за флирт и нови запознанства. Ще се радват и на късмет в това отношение. Ако вече сте обвързани, очаква ви хармония и силно внимание от страна на любимия човек.

https://www.az-jenata.bg

Leave a Reply
Your email address will not be published. *