Партньор на Проватон
 Всички спирки на градския транспорт във Варна се дезинфекцират

Всички спирки на градския транспорт във Варна се дезинфекцират

Сподели в

Кметът на Варна Иван Портних коментира как тече превенцията срещу разпространението на коронавируса в морската столица. Ето какво сподели той във фейсбук, където публикува и снимки:

“Продължават проверките на всички пристигащи пътници на жп гарата и автогарата.

254 проверки на търговски обекти са извършили за два дни инспекторите от общината и районните кметства. Има затворени обекти, заради неспазване на санитарните изисквания. Тук компромиси няма да има!!!

Предоставихме част от събраните дезинфекционни препарати на районните кметове. Те ги раздават на домоуправителите, за обработване на жилищните входове. Ще има нови доставки. За повече информация, домоуправителите могат да се обръщат към районните кметства;

Всички спирки на градския транспорт се дезинфекцират;

По данни на полицията – днес са извършени 127 проверки на лица, поставени под задължителна домашна карантина. Образувани са 3 досъдебни производства срещу нарушители на карантината и 1 досъдебно производство за предаване на невярна информация

Благодаря на всички, които се отнасят отговорно към себе си и близките си. Спазвайте изискванията, бъдете дисциплинирани.

Виждам, че кризата с коронавируса генерира и впечатляващ хумор във фейсбук. Нека бъдем оптимисти, все пак “светът е оцелял, защото се е смял”… Бъдете здрави!”, написа кметът.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *