Партньор на Проватон
 Актьори във Варна – с виртуални представления за малки и големи

Актьори във Варна – с виртуални представления за малки и големи

Сподели в

На огромен интерес се радват виртуалните представления за малки и големи, които креативните и талантливи актьори от Държавен куклен театър – Варна и Театрално-музикалният продуцентски център реализират от дни.

“Детска театрална занималня” започна със забавен урок от кукления актьора Галин Гинев, който обяснява на малчуганите как могат да си направят предпазни маски за лице. “Всеки ден от понеделник до петък, точно в 10.00 часа, в страницата на кукления театър във фейсбук ще се появява по едно предложение от нас за весело и полезно занимание у дома. А в събота и неделя от 11.00 ч. очаквайте и “Приказка за теб” – за да не Ви е много тъжно без срещите ни на живо в театъра”, пишат актьорите. Линк към страницата ТУК.

Екипът на Театрално-музикален продуцентски център Варна първи в страната започна да излъчва отбрани заглавия от своята продукция онлайн. Платформата “Споделени представления“ предлага в социалните мрежи всяка седмица един спектакъл на ДТ “Стоян Бъчваров“ и един на Държавна опера-Варна. Видеозаписите се качват във фейсбук страница, в дните четвъртък и събота, малко преди 19.00 – обичайния час, когато завесата в театъра се вдига. Всичко – ТУК!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *