Партньор на Проватон
 Удължават срока за абонамент за локално паркиране за “синята зона“ на Варна

Удължават срока за абонамент за локално паркиране за “синята зона“ на Варна

Сподели в

На всички клиенти, които имат абонамент за локално платено паркиране за “синята зона” във Варна– живущи и юридически лица, ще бъде удължен абонамента за времето, за което не функционира зоната за кратковременно паркиране, като това ще стане по служебен път, съобщи Младен Иванов, управител на общинското предприятие “Общински паркинги и синя зона“.

 

Както стана ясно, временно е преустановен режимът на кратковременно паркиране в синята зона, съгласно заповед на кмета на Община Варна. Това означава безплатно паркиране на моторно-превозни средства на обозначените и маркирани паркоместа.

 

Режимът за платено паркиране тип “Служебен абонамент“ не е преустановен. Паркирането на места, обозначени с вертикална сигнализация /знак/ “Служебен абанамент“, е от 9.00 до 19.00 часа в работни дни. Нарушителите ще бъдат санкционирани, съгласно Наредбата за организацията на движението на територията на община Варна“. Всички платени паркинги към ОП “Общински паркинги и синя зона“ работят в режим 24/7. От ОП “Общински паркинги и синя зона“ призовават водачите на МПС, на които им е неотложно ползването на личните автомобили, да спазват правилата и да паркират на разрешените паркоместа. Дейност “Репатриране на МПС” също работи

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *