Партньор на Проватон
 Събщиха кои обекти ще останат отворени в трите варненски мола

Събщиха кои обекти ще останат отворени в трите варненски мола

Сподели в

В изпълнение на днешната заповед на министъра на здравеопазването след обявеното извънредно положение във връзка с епидемията от вирус COVID-19 мениджмънтът на Grand Mall затваря за посещение мола.

Ще продължат да работят единствено изрично посочените в заповедта на министъра магазини за хранителни стоки, аптеки и дрогерии. Това са супермаркет “Булмаг” на ниво -2, аптека “Subra” на ниво 0 и дрогерия “DM” на ниво 0.

Влизането към тези обекти ще става само през южните входове на мола – разположени от страната на Автогара Варна – на ниво 0 за пешеходци и на ниво -1 за автомобили.

“С грижа за своите многобройни посетители Grand Mall от 2 седмици насам работеше при специални допълнителни мерки за чистота, хигиена и дезинфекция – припомня директорът на мола Иво Генов. – Сега затваряме временно, но ще бъдем готови да отворим всички обекти, когато опасността от разпространение на вируса премине и извънредното положение бъде отменено. Препоръчваме на нашите посетители да спазват и у дома си строги хигиенни мерки, за да преминем всички успешно през това огромно изпитание.”

Заради обявеното извънредно положение в страната мениджмънтът на Varna Mall временно затваря за посещения търговския център.

Аптека Subra, Lily Drogerie, магазин Берьозка и Пекарната на Пазара ще продължат да работят, в унисон със заповедите на министъра на здравеопазването и на кмета на Варна за противоепидемичните марки срещу коронавируса.

На разположение на клиентите ще бъде външният паркинг на Varna Mall, като достъпът до работещите обекти ще се извършва през Северния и Южния вход на търговския център под строг контрол от охраната на комплекса.

Фермерският пазар също излиза в принудителна “ваканция“.

Надяваме се мерките за предотвратяване на епидемията от Covid-19 бързо да дадат резултат и скоро отново да бъдем заедно във Varna Mall, съобщават от пресцентъра на търговския обект!

Tърговските обекти и в Delta Planet Mall преустановяват работа с клиенти до 29 март 2020 г.

С грижа за Вашето здраве и поради обявеното извънредно положение, свързанo с разпространението на COVID-19 на територията на страната, търговските обекти в Delta Planet Mall преустановяват работа с клиенти до 29 март 2020 г., съобщават от търговския център.

Отворени ще бъдат аптека Subra /ниво партер/ с работно време от 9 до 21 часа

аптека Санита /ниво -2/ с работно време от 10 до 21 часа

DM /ниво -2/ с работно време от 11 до 19 часа

супермаркет Billa /ниво -2/ с работно време от 8 до 21 часа.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *