Партньор на Проватон
 Асен Миланов стана шеф на футболния Спартак

Асен Миланов стана шеф на футболния Спартак

Сподели в

Както се очакваше варненският бизнесмен Асен Миланов бе избран за нов председател на УС на футболния Спартак на Общо събрание, което се проведе във Фестивалния и Конгресен център във Варна.

В новия УС от седем души влязоха още зам.-председателят Антон Симеонов, Стефан Калименов, Сергей Петров, Красимир Кузманов, Иван Жеков и счетоводителката на Миланов г-жа Асенова.

Преди това, на форума бяха приети оставките на старото ръководство, начело с Борислав Георгиев, Мартин Зафиров, Радостин Станев, Евгени Балев и Евгени Станимиров.

Прочувствена реч пък произнесе адвокат Бранимир Балачев, койта обеща подкрепа за любимия си клуб.

На Общото събрание присъстваха голяма част от футболистите на Спартак и гръцкия им треньор.

Новият шеф на футболния Спартак Асен Миланов плати януарските заплати на футболистите днес.

Асен Миланов планирал да ремонтира двата терена на “Локомотив” – единият зад сградата на комплекса, където израснаха поколения спартаклии, да върне естествената си трева, а другият над него да е с изкуствено покритие. Ще бъде обновено и изкуственото покритие на третия терен, на който в момента тренират талантите от школата. Идеята е възможно най-скоро базата на Спартак да е в завършен вид и да е примамлива за момчета в ранна възраст, които искат за тренират футбол.

Както е известно, Община Варна отпусна още 980 000 лева за довършване на строително-ремонтните дейности на стадион “Спартак”. На него отборът ще играе мачове от следващия сезон, пише “Народно дело”.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *