Партньор на Проватон
 „Мой сън…“ на Силвия Кацарова в Канев център на 31.03

„Мой сън…“ на Силвия Кацарова в Канев център на 31.03

Сподели в

„МОЙ СЪН…“
Концерт – спектакъл на Силвия Кацарова ще срещне любимата певица с почитателите и в гр. Русе на 31 март от 19.00 часа в Канев център – Русенски университет. 

Участват още: Теди Кацарова, Нели Хаджийска, Дичо и музиканти.

Интереса към събитието е голямо и билетите вече са в продажба САМО на билетната каса на Канев център в Русенски университет всеки работен ден от 12.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

Силвия Кацарова е емблематично име в българската поп музика. Със своя талант, специфичен тембър и маниер на изпълнение, повлиян от ритъм енд блус и соул, тя има определяща роля за успеха на “LZ“. Песни като „Бяла въздишка“, „Големият кораб минава“, Топъл дъжд“ и „Обещай ми любов“ се превръщат в хитове през 80 – те години.
След разпадането на група LZ през 90 – те години Силвия Кацарова продължава със солова кариера, издава няколко самостоятелни албума, сред които „Огън от любов“, в който са събрани едни от най – хубавите й дуети.

Сега голямата поп певица представи и своята автобиографична книга „Мой сън…“. Кое вдъхновява Силвия да напише книга за живота си и кои са най-хубавите песни на обичаната певица … ще разберете ако присъствате на концерт-спектакъла „Мой сън …“.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *