Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 2 – 8 март

Любовен хороскоп за 2 – 8 март

Сподели в

В любовта понякога се налага да си направим равносметка за някои неща, да погледнем реално, за да видим къде грешим. Точно това ще се случи в първата седмица на март. Венера ще се премести в знака на Телец и това ще ни помогне да разширим своите възможности да изразим себе си в любовта.

Овен

Любовният ви живот ще остане на заден план, заради кариерата. Възможно е да сте по-натоварени от обикновено. За щастие, това е временно. След като се справите с професионалните си задачи, отново ще усетите себе си. Към средата на седмицата ще усетите вниманието на представител на противоположния пол, което ще ви стопли. Това може да е вашата половинка или обожател.

Телец

Телци, вашият владетел Венера, се премества във вашия знак в сряда, като ще ви донесе положителни вибрации по отношение на романтиката. Необвързаните представители на зодията с лекота ще привличат вниманието на обожатели. Ако търсите нова любов, има предпоставки за интересно романтично начало. Обвързаните Телци ще се радват на любовта и вниманието на партньора.

 

Близнаци

Що се отнася до любовта и парите, дръжте приятелите извън тези теми. Дори и да са добронамерени, биха могли да създадат напрежение. Ако имате проблеми с половинката или сте необвързани, но пак има любовен въпрос за разрешаване, постарайте се да го обсъдите с любимия човек и помислете отново върху всички събития. Това, което се случва в любовния ви живот, засяга само вас.

Рак

Раците може да са разочаровани от любовния им живот, особено ако той им пречи на кариерните им цели. Дали половинката ви не се чувства застрашена от успехите ви? Несигурността на партньора ще създаде известно напрежение помежду ви. Не забравяйте, че всеки трябва да сбъдва целите и мечтите си.

Лъв

Невероятна любовна седмица очаква Лъвовете. Докато се насочвате към сбъдването на цели свързани с професионалното ви развитие, любимият човек ще ви помогне да се чувствате така, сякаш нищо не може да ви попречи да успеете. Грижа и топлина! Ще може да разчитате напълно на него. Ако търсите любовта, новият месец може да започне интересно в тази посока.

Дева

Обвързаните представители на зодията може да не са съвсем удовлетворени от сексуалния си живот. Ако има начин, направете нещата по-вълнуващи помежду ви, но не само в спалнята. Интимността има много лица и тя не е свързана само със секс. Комуникирайте, вместо да се критикувате. Ако сте необвързани, напълно възможно е да срещнете интересна личност, която да ви открие един напълно нов свят.

 

Везни

Възможно е семейни проблеми да нарушат вашите романтични планове. Дори и да ви се струва, че сте безсилни в този момент, ако имате подкрепата и любовта на любимия човек ще успеете да се справите с проблемите.

Скорпион

Любовта ще бъде сладка за Скорпионите в началото на март. Венера се премества в знака на Телец и в сектора на взаимоотношенията ви. До 3 април, любовта ще бъде вълнуваща за вас. За обвързаните това означава, че може да преминат на следващо ниво с любимия човек. Необвързаните Скорпиони може и да срещнат някой, с който ще изпитат физическо привличане. Така или иначе, ще се чувстват добре!

Стрелец

Любовта невинаги е лесна, Стрелци, но тази седмица ще разберете, че си заслужава, особено когато имате в живота си истинска любов. Ще бъдете готови да инвестирате време и емоции във взаимоотношенията със специален за вас човек. Въпреки това, в началото на седмицата е възможно да усетите напрежение и „виновни“ за това ще са Венера и Сатурн. Намирането и поддържането на любов отнема време и усилия. Не се отказвайте сега.

Козирог

Време е да включите любовната си вибрация, Козирози! Венера се премества във вашия сектор на романтиката и ще остане там до 3 април. Необвързаните ще навлязат в един прекрасен цикъл и ще имате възможността да срещнете нова любов. Венера и Уран – планетата на изненадите, който сега също е във вашия сектор на романтиката, ще бъдат в съвпад. Бъдете готови за всичко в любовта!

Водолей

През тази седмица Водолеите ще разберат, че думите, изказани или не, имат голяма тежест. Има вероятност да попаднете в сложна ситуация с партньора или човек, към когото изпитвате силни чувства. Възможно е и половинката ви да бъде твърде критикуваща към вас. Като цяло е възможно емоциите ви да бъдат отхвърлени. Не забравяйте, че заслужавате някой който ви цени.

Риби

Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на съобщенията. Това ще ви помогне по-лесно да изразите вашите емоции към специален за вас човек. Като цяло ви очаква прекрасен период, без значение дали сте във връзка или търсите своята половинка.

Снимки: Istock

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *