Партньор на Проватон
 Предлагат създаване на звено за малки ремонти във Варна по примера на Бургас

Предлагат създаване на звено за малки ремонти във Варна по примера на Бургас

Сподели в

Да бъде създадено звено за малки ремонти към Община Варна, предлагат съветниците Стела Николова и Николай Капитанов от “Демократична България” в писмо от 20-ти февруари до кмета Иван Портних, научи Moreto.net.

 

“Поради факта, че в град Варна има нужда от малки ремонти като подмяна на няколко счупени плочки на тротоари, подмяна на издънени кошчета за отпадъци, поправяне на счупени пейки, предлагаме да последваме добрия пример на град Бургас и да бъде създадено звено от наличния състав за такива малки ремонти. В Бургас то е от 7 души. Така могат да се отстраняват малки, но дразнещи проблеми в кратки срокове, гласи част от писмото.

 

Според общинските съветници Варна има крещяща нужда от подобно звено и посочват, че ако все пак градът ни разполага с такова, следва да се осъществи контрол как работи то.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

  • КРАЙНО ВРЕМЕ Е !!! ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ КАКВО ПРАВЯТ КМЕТОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ ОБЩИНИ !!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВГЛЕДАМЕ В НУЖДИТЕ НА ГРАДА НИ И ДА СИ ПОДРЕДИМ КЪЩИЧКАТА , КОЯТО ТОЛКОВА МНОГО ИСКАМЕ ДА Я НАПРАВИМ ПОДРЕДЕНА !!! УЛИЧНИТЕ ТЕЛЕФОННИ КАБИНИ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК НЕНУЖНИ НИКОМУ СТОЯТ ИЗ ЦЕЛИЯ ГРАД И СА СРАМ ЗА ГРАДА НИ !!! КАЗАНИТЕ ЗА БОКЛУК – НЕ МОЖЕ КАЗАНИТЕ ЗА ХАРТИЯ , СТЪКЛО И ПЛАСТМАСА ДА СА НА ДАЛЕЧНО РАЗСТОЯНИЕ ОТ КАЗАНИТЕ ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ БОКЛУК . В ЕВРОПА СЕ ПРАВЯТ П- ОБРАЗНИ ,, ОСТРОВИ ,, И СЕ ВКАРВАТ КАЗАНИТЕ ВЪТРЕ . НЕ Е ИЗОБЩО ТРУДНО И СКЪПО И ТОЧНО ТЕЗИ ЗВЕНА СА КРАЙНО НЕОБХОДИМИ !!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е БОКЛУКА ДА СЕ ПОЕМЕ ОТ ОБЩИНАТА !!! В МОМЕНТА Е ТОТАЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ , БЛЪСКАНЕ И ЧУПЕНЕ НА КАЗАНИТЕ , ЛИПСА НА ПОЧИСТВАНЕ ОКОЛО ТЯХ !!! ДА НЕ ГОВОРИМ ЛЯТОТО КАКВА МРЪСОТИЯ Е В МОРСКАТА ГРАДИНА , ОСОБЕНО КЪМ ЮЖНИЯ ПЛАЖ !!! ВАРНА Е КУРОРТЕН ГРАД – ТОТАЛНА ЛИПСА ИМЕНАТА НА УЛИЦИТЕ , ЛИПСА ИМЕНАТА НА СПИРКИТЕ , ДА СЕ ПОЧИСТЯТ ТРОТОАРИТЕ ОТ ИЗНАСЯНЕ НА МАСИ И СТОЛОВЕ ПРЕД ЗАВЕДЕНИЯТА , КАКТО СТОКАТА ПРЕД МАГАЗИНИТЕ !!! ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ВЪНШНИТЕ КАБЕЛИ , КОИТО ВИСЯТ ПО СГРАДИТЕ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА !!! МАЛКИ ЗАТВОРЕНИ ОТ ФАЛИТ БАРАКИ СТОЯТ С ГОДИНИ ПО ТРОТОАРИТЕ НЕИЗПОЛЗВАНИ И ВСИЧКО , КОЕТО НАПИСАХ МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ЗА МЕСЕЦ , А НАЙ-МНОГО ЩЕ СЕ ЗАБЕЛЕЖИ ОТ ВАРНЕНЦИ !!! РАЙОННИТЕ КМЕТОВЕ ДА СЕ ЗАДЪЛЖАТ ДА ОБИКАЛЯТ РАЙОНА , ДА СИ ЗАПИСВАТ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ . МЯСТОТО ИМ Е В РАЙОНА , А НЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ЗАД БЮРОТО !!! ИВАН ПОРТНИХ ДА ПОПРАВИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , КОЕТО СЕ НАПРАВИ ЗА ВАРНЕНЦИ – ПРЕМАХВАНЕТО НА КАЛНИТЕ И МИНЕРАЛНИ БАНИ !!! СЪСИПАНИ СМЕ ОТ ТОЗИ ВЛАЖЕН МОРСКИ КЛИМАТ !!! КАЛНИТЕ БАНИ БЯХА НАШЕТО СПАСЕНИЕ !!! А И ОЩЕ ПРЕЗ 2017 ГОД . НИ БЯХА ОБЕЩАНИ !!! КМЕТА НА БУРГАС ПЪРВО ЗА ТЯХ СЕ ПОГРИЖИ И ГИ НАПРАВИ ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ !!! РАБОТА , РАБОТА , РАБОТА … КОЙ ГО КАЗА … СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КОЙ ГО КАЗА ???!!! ЧАКАМЕ ДА ГО ВИДИМ И ОТ ВАС !!! ЗАТОВА ГЛАСУВАХМЕ ЗА ВАС , ЗАЩОТО ВИ ВЯРВАМЕ !!! НЕ НИ ОТНЕМАЙТЕ УДОВОЛСТВИЕТО ОТНОВО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ !!! УСПЕХ !!!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *