Варна се подготвя за конкурса за деца “Мартенички за всички”

Варна се подготвя за конкурса за деца “Мартенички за всички”

Обявеният конкурс „МАРТЕНИЧКИ ЗА ВСИЧКИ“ вече тече с пълна сила. Ученици от различни училища в град Варна се подготвят с тематични проекти по повод конкурса . Целта на конкурса е да събере заедно деца от групи в детските градини или класове от училищата, цели детски градини или цели училища за да направят колаж, рисунка, макет или всякакво друго произведение представящо и съдържащо темата „МАРТЕНИЧКИ ЗА ВСИЧКИ“.
Заедно можем повече! Събитието ще се проведе в Морска градина – Детски кът Варна с подготвена програма.
Проектите събрали най-много „харесвания“ до 2 март 2020г. от фен страницата на Детски кът във фейсбук ще получат голямата награда : „ВАКАНЦИЯ ЗДРАВЕЙ“- Игра в Парк Детски кът-Варна(Морска градина). Наградата съдържа игра, където децата искат, колкото пъти искат през цялата априлска ваканция от 11 до 20 април 2020г. Ще бъдат отличени: група от детска градина, детска градина, клас и училище. Наградите ще бъдат връчени от голямата сцена на празничният концерт „ДЕЦАТА НА ВАРНА ПРАЗНУВАТ 3-ти МАРТ“ в Парк Детски кът-Варна на 3 март от 12:00ч. в Морската градина.

Снимки или видео от произведенията трябва да бъдат изпратени на адрес: martenici_varna@abv.bg , не по–късно от 28 февруари 22:22ч. Всички изпратени произведения ще бъдат качени в страницата на Детски кът-Варна във ФейсБук https://www.facebook.com/detskikat/ на 1 март 2020г.
Произведенията трябва да бъдат придружени с информация:
1. Име и телефон на възпитател, преподавател или ментор на проекта.
2.Група или детска градина, клас и училище.
3.Брой деца взели участие в проекта.

Парк Детски кът-Варна, Морска градина, ще даде възможност на всички участници по желание  да представят проекта си пред варненската общественост и гостите на града на 1 март 2020г. от 11:00ч. при  откриването на най-големите ПИЖО и ПЕНДА
в град Варна пред Езерцето с лодките в парка.
Задругата на мартениците започва! Обединението прави забавлението!

Участието е блезплатно.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *