Партньор на Проватон
 Успешен старт за Мегз и “Маската”, Карбовски бесен (видео)

Успешен старт за Мегз и “Маската”, Карбовски бесен (видео)

Сподели в

С многобройни похвали започна новият проект на Мегз – “Маската”. Нещо невероятно се случи пред очите на зрителите. Сякаш без дори самата Каканашева да очаква, интервюто ѝ се превърна в риалити.

Каканашева всячески се опитваше да потиска реакциите си към драмата на момичето с маска, но когато то заговори за самоубийство, пределът на търпене на дизайнерката се счупи. “Аз ти гарантирам, че ако ти решиш, че искаш да излезеш от това – ще преминем заедно. Заклевам ти се в това, което съм. Ще те заведа в организации, там ще се погрижат за теб. В София името му, връзките му и кирливите му пари няма да значат нищо”, едва владееща се, нареждаше Мегз.

Момичето, което 15 години е било силно малтретирано, стисна ръката на дизайнерката и каза, че това е първият лъч надежда, който вижда за себе си.

Това накара всички зрители на проекта да усетят шока, който преживява младата жена. Всички започнаха да се чудят и коя е маската и какво се е случило с нея. Започнаха дори предположения, че жената всъщност е популярна. В YouTube някои от коментиращите мислят, че е Златка Димитрова. Други пък залагат на новата мис плеймейт Михаела Тодорова, която сподели при Венета Райкова, че е била жертва на домашно насилие. Историята вдъхнови множество жени да признаят в публични коментари, че също са били жертва на насилие. Други ги подкрепиха със съвети как да се измъкнат.

Определено истински емоции, риалити и семплост бяха плюсове на сътвореното от Каканашева. Тя не допусна грешката да говори твърде много или да ни занимава отново със собствените си истории. Не влезе в жълти пикантерии или пошлост с решаването на лични проблеми. Вместо това успя да накара зрителя да се разтревожи и да поиска да бъде спасител.

Само един човек остана привидно безразличен към новия проект. Според запознати настроението, че определено виждаме една нова Мегз и многобройните дискусии, които дизайнерката успя да предизвика, изкарало извън нерви Карбовски. Той тряскал грубо телефона на свои познати, които звънели да го подпитват за нея: “Коя е тя, че да ни сравнявате. Не ме занимавайте!”. Дали, обаче, това е безразличие или началото на една истинска медийна война предстои да разберем, пише “Хотарена”.

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *