Любовен хороскоп за 10 – 16 февруари

Любовен хороскоп за 10 – 16 февруари

Това е седмицата на Свети Валентин. Каквото и да се случва в любовния ни живот ще се почувстваме по-интензивни и страстни под светлината на Луната на Скорпион. Наближава и ретрограден Меркурий на 17 февруари, но неговата енергия ще започнем да усещаме няколко дни по-рано. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате във връзка, то ви очаква една вълнуваща любовна седмица. Луната в Скорпион ще се движи през вашия 8-и дом на интимността, като ще направи сексуалния ви живот повече от интересен. Но в случай, че сте в конфликт с половинката си, премълчаването на това, което искате да споделите може да доведе до объркване.

Телец

Не по-малко вълнуваща ще бъде любовната седмица за Телците. Ваш приятел може да декларира своите чувства към вас и това да ви напрегне и обърка, особено ако не изпитвате същото към него. Не се поддавайте на манипулации, само защото не може да отговорите на чувствата му и не искате да го нараните. Обвързаните представители на зодията ще се радват на прекрасни дни и страстен Свети Валентин.

 

Близнаци

Марс ще окаже влияние върху вашия 8-и дом на интимността. Ако имате половинка до себе си, ще можете да задълбочите връзката си. Няма да се страхувате да разкриете вашите слаби страни, както и своите физически и емоционални потребности. Така ще се сближите още повече, което ще ви накара да се почувствате наистина щастливи. За необвързаните Близнаци, позицията на Марс може да увеличи потенциала за удовлетворяваща сексуална среща с някой по-възрастен или по-млад от вас.

Рак

Тези от вас, които ще празнуват Деня на влюбените, със сигурност ще почувстват любовта по значим начин. Луната ще бъде във вашия истински любовен сектор, добавяйки повече романтика. Чувствата ви ще бъдат споделени. В края на седмицата Марс ще окаже влияние върху партньорския ви сектор. Освен че между вас и половинката ви ще има повече страст, възможно е и да възникнат конфликти. Помислете си добре дали си заслужава да водите битки.

Лъв

Марс се движи през вашия сектор на романтиката тази седмица, затова е важно да се възползвате максимално от тази благоприятна позиция. Тази планета ще ви донесе нови възможности за запознанства и удоволствия. В неделя, Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза, което може да обърка вас и половинката ви малко повече, що се отнася до финансите.

Дева

Обвързаните Деви ще поставят под съмнение коректността на половинката си. Той или тя може да ви лъже за нещо, да пропуска информация. Възможно е да се наложи да вземете решение и това да не е лесно. Необвързаните Деви ще се радват на подкрепата на Марс, движещ се през сектора на романтиката им. Това ще добави повече страст в любовния ви живот.

 

Везни

Обвързаните представители на зодията вероятно са имали разногласия с половинката си в последните седмици, като „виновен“ за това е Марс. Но през тази седмица, Марс ще ви помогне да разрешите някои разногласия и да станете по-мотивирани относно това да затвърдите вашата връзка.

Скорпион

Луната ще бъде във вашия знак и може да очаквате един прекрасен Свети Валентин, ако имате любим човек до себе си. Необвързаните скорпиони може да потънат в тъжни мисли. Не се поддавайте на този капан. Съсредоточете се върху връзката със себе си. В неделя Марс заема своята ретроградна позиция и бивша половинка може да се завърне по някакъв начин в живота ви. Наистина ли искате това?

 

Стрелец

Стрелците ще усетят страстта в любовта, благодарение на Марс. Ако има човек към когото изпитвате силни емоции, може да направите ход към него. В края на седмицата, когато Меркурий започва своята ретроградна фаза, са възможни разногласия с половинката. Ще отнеме време, за да ги разрешите.

Козирог

Марс ще ви даде невероятна сила да постигнете всичко, което искате. Тази планета управлява и секса и либидото, което ще направи интимния ви свят още по-вълнуващ. Единственият проблем може да се окаже ретроградният Меркурий, който може да наруши комуникацията ви. Нови запознанства може да се окажат трудни, но пък в спалнята ще е горещо.

Водолей

Някои от вас може да се почувстват така, сякаш са загубили мотивация. Възможно е да жадувате за някои неща във връзката ви, но да не ги споделите с любимия човек. Е, нещата с комуникацията няма да станат по-лесни, тъй като ретроградният Меркурий ще наруши комуникацията ви. Отделете време за романтика, това ще ви помогне да презаредите.

Риби

Седмицата може да започне объркващо за Рибите. Не е изключено да се борите с несигурността във всички области на живота си, но най-вече в личните взаимоотношения. Важно е да не криете вашите емоции от половинката ви. И все пак е седмицата на Свети Валентин, отдайте се на приятни мигове.

Снимки: Istock

https://www.az-jenata.bg

Leave a Reply
Your email address will not be published. *