Партньор на Проватон
 „Българан“ подарява празнични билети за ужасно забавна комедия на 14.02 в Двореца на културата и спорта

„Българан“ подарява празнични билети за ужасно забавна комедия на 14.02 в Двореца на културата и спорта

Сподели в

Пореден чудесен жест към варненци отправят от театър „Българан“. Всеки, който закупи промо билет в събота и неделя /8 и 9.02/ за представление по избор от редовната програма на театъра и иска да отпразнува 14 февруари по най-оригинален начин, ще получи празничен билет-подарък от организаторите за Трио „Тенорите“ и комедията „Любов и гръмотевици“ на 14.02 от 19.00 часа в Двореца на културата и спорта.

Тези, които пък искат да посетят само празничното събитие на 14.02 ще могат да закупят билети със специални цени от 5.00 и 10.00 лв.

Билетен център „Българан“ ще работи от 12.00 до 18.00 часа в събота и неделя. Програмата и валидните промоции може да видите ТУК.

Вечерта ще има и своята благородна кауза в помощ на Милена Желева от Варна, на която предстои важна операция в VM MEDICALPARK PENDIK.

14.02 / 19.00 часа – „ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“ – Комедия от Кен Лудвиг
Постановка: Орлин Дяков, Сценография и костюми: Виолета Радкова
Смехът е гарантиран от майсторската актьорска игра на Христо Гърбов, Петя Венелинова, Дайана Михайлова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Любомир Кънев

Вечерта ще започне с подобаващо шоу на музикалните гости – Трио „Тенорите“

Втората част на вечерта ще зареди публиката с много смях и адреналин в компанията на звездите от мегакомедията от Кен Лудвиг „ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“ – ужасно забавна суперкомедия!

В пиесата на нашумелия американски драматург Кен Лудвиг ще видим как една театрална трупа се мъчи да се отърве от ежедневните си неволи. Това води след себе си до куп недоразумения.

Ще се озовете зад кулисите на театъра, за да станете свидетели на семейни конфликти, любовни драми, пиянски безумия и провалени мечти за холивудска кариера. Но когато завесата се вдигне, у зрителите не бива да има никакво съмнение в красивия свят на театъра и спокойно да се насладят на актьорското изкуство.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *