Партньор на Проватон
 6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Сподели в

Във всяка връзка има възходи и падения. След радостите и щастието следват горещи спорове и конфликти. В това е и красотата на отношенията – тяхното разноцветно и страстно пътуване през емоциите и справянето с тях прави една връзка наистина здрава и успешна.

Страстта е не по-малко важен фактор в една връзка. Тук се намесва и астрологията, според която някои двойки зодии имат по-страстни отношения от други. Те успяват да създадат огнени взаимоотношения във връзките помежду си, което е важно за щастието и устойчивостта на връзката в дългосрочен план.

Близнаци и Стрелец

Положителни, пикантни и винаги въвлечени от желанието за приключения, Близнаците и Стрелците си пасват идеално в любовен план. Страст е основната дума, с която може да се опише връзката между тези две зодии. На тях никога не им е скучно, когато са заедно, дори след години. Склонни са да бъдат адаптивни и да подхождат към отношенията си с отворено сърце, което със сигурност е важно за връзката и поддържа духа ѝ здрав и жизнен. Близнаците и Стрелците имат склонността да живеят за момента, което кара симбиозата между тях да се случва без особено усилие. И двамата партньори от тези зодии влизат във връзките си без очаквания и вероятно това е една от тайните им за успех без драматични разочарования.

Телец и Рак

Повече от всички други зодии в зодиака, Телците и Раците копнеят за комфорт и сигурност във връзките си. И за двете зодии тези ценности са основни и водещи, заради което е почти сигурно, че когато са в тандем, те преследват тези свои ценности. Ето защо и страстта помежду им е така силна – те имат еднакви нужди и ги преследват във връзките си. Между Рака и Телеца цари взаимност, която изгражда стабилно техните отношения и ги поддържа дълго време. Отстрани могат да изглеждат като скучна двойка, но това е едно от най-нежните и чувствителни сдвоявания в зодиака, което често е успешно в дългосрочен план.

 

Овен и Лъв

Когато тези два огнени знака се съберат във връзка, те кипят. Обикновено Овните и Лъвовете са ярки личности, които на пръв поглед изглеждат като несъвместими заради силния си темперамент, но благодарение на него между тях кипи огнена страст, увереност и чувства с изключителен заряд, с които останалите зодиакални двойки не могат да се похвалят. Не само в емоционално, но и в сексуално отношение Овните и Лъвовете са перфектната двойка. Страстта им се разпростира далеч извън спалнята, което поддържа пламъка помежду им и им дава енергия за всичко останало в ежедневието. Тези две зодии в двойка се олицетворяват с преданост, енергия, оптимизъм и силни емоции във връзката.

Близнаци и Везни

Тези два въздушни знака правят малко неочаквана съвместимост, която обаче ги превръща в идеална двойка. Родените под тези знаци са общителни и харизматични личности, така че когато те са във връзка, общуването между тях неминуемо е очарователно и забавно. И двете зодии имат нужда от постоянна комуникация, което ги свързва и прави връзката им хармонична. Техните отношения са всичко друго, но не и скучни. Страстта е постоянен техен спътник.

 

Водолей и Стрелец

Когато съберете две безстрашни, интуитивни и любознателни личности, нещата стават много интересни. Точно такива са връзките между Водолей и Стрелец. Те имат изключително страстни, пълноценни отношения, в които експериментирането е нещо, без което връзката им е немислима. Водолеят и Стрелецът в двойка имат изключителни сексуални отношения. Около тях кипи сексуална енергия, която е осезаема и за околните. Привличането между тези два знака е много силно, което е и основата на тяхната връзка. Водолеите са много индивидуалистичен знак, който цени свободата, а именно това получава от Стрелеца, чиито връзки са всичко друго, но не и стандартни.

 

Риби и Скорпион

Водните знаци имат репутацията на най-емоционални и чувствителни в зодиака. Скорпионите са много подходящи за техни партньори, тъй като и те имат дълбока чувствителност, която търси своята сродна душа. Връзката между Скорпион и Риби е изключително интимна и страстна. Тези две зодии не е нужно да си говорят, за да са на една вълна. Просто техните енергии вибрират на една и съща честота, което е от голямо значение за хармонията помежду им. С времето връзките между тези две зодии стават дори по-страстни и задълбочени, отколкото в началото поради факта, че се опознават на още по-дълбоко ниво.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *