Партньор на Проватон
 Във Варна организират конкурс за рисунка и творба “Детско море”

Във Варна организират конкурс за рисунка и творба “Детско море”

Сподели в

За поредна година Моряшкият професионален съюз във Варна обяви началото на конкурса “Детско море”. За тема на рисунките и литературните творби този път организаторите са избрали темата „Морето денем, морето нощем“, научи Moreto.net. Инициативата традиционно е посветена на морето, но и на Международния ден на детето – 1 юни, както и на Деня на моряка – 25 юни.

В конкурса могат да участват деца до 12-годишна възраст, а крайният срок за подаване на творбите е 31 март на адреси: гр. Варна, ул. Граф Игнатиев 6 А, или гр. Варна, Централна поща, п.к. 262 за Моряшки професионален съюз. Литературните творби могат да се предават на хартия и/или в електронен вариант на магнитен носител на място или на e-mail адрес STUNION@VARNA.NET.

Рисунките да са със залепени етикети ОТПРЕД на рисунката, надписани на подходящо място с име и фамилия на детето, годините, името на: детското заведение, училището, школата, клубовете или самостоятелно участие.

Датата на тържеството и мястото, както и наградените деца ще бъдат обявени допълнително с сайта на Моряшкия съюз след 20 април 2020г. По традиция, изложбата и отличаването на най-добрите ще се състоят в седмицата преди 24 май.

Наградените деца ще бъдат обявени допълнително след 20 април 2020г. в раздел „новини” на сайт www.seafarerstu-bg.com .

За допълнителна информация на телефони: 953 107; 953 106.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *