Партньор на Проватон
 Защо желанието му за секс изчезна?

Защо желанието му за секс изчезна?

Сподели в

От известно време насам партньорът ти е станал по-хладен в леглото. Постоянно си намира оправдания, за да не правите секс и това започва сериозно да те тревожи. Ако искаш да разбереш на какво се дължи това и как да действаш в подобни ситуации, чети нататък:

Експерти твърдят, че липсата на сексуално желание понякога е напълно нормална. В такива случаи не е необходимо да търсиш причината в себе си или да подготвяш документите за развод. Сексуалното влечение може да се промени, особено когато сте заедно от години. Важно е да обсъдите проблема и да намерите решение заедно.

1: Той се интересува от нещо друго

Ако работи усилено, тогава може да не иска секс след завръщането си у дома. По-добре поспете половин час повече и оставете сексуалните дейности за уикенда, пише Cosmopolitan.bg.

2: Той има здравословен проблем

В повечето случаи здравословните проблеми оказват влияние върху количеството и качеството на сексуалните ви актове. Бъди търпелива и му покажи, че го подкрепяш.

3: Отношенията ви са станали платонични

С течение на времето всичко става познато, разбираемо и монотонно. Не бива да се поддавате на рутината. Трябва да си върнете интимността. Това не е моментален процес, а процес, който трябва да бъде извършен стъпка по стъпка: еротични съобщения, лек флирт, уединение и други.

4: Той е подложен на огромен стрес

Мъжете често се притесняват за работата си и за парите, които изкарват. Подкрепи го, покажи му, че го обичаш и след време ще видиш как проблемите постепенно ще изчезнат.

5: Има ниско либидо

С течение на времето либидото на мъжете намалява. Генетика, външни фактори – всичко има значение. Може да изпробвате нови начини за изразяване на чувствата в леглото: ролеви игри, еротичен масаж.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *