Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Сподели в

В последната седмица на януари любовта ще бъде необикновена, благодарение на връзката между Венера и Нептун. Любовни фантазии, желание за промяна, желание да обичаме и да бъдем обичани. Балонът може да се спука и да осъзнаем, че само сме се заблуждавали, или ще бъдем възнаградени с щастлива любов. Повече за това, което ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните ще се съсредоточат върху любовта, независимо от това как са се развивали взаимоотношенията им в последните дни. Склонни сте да си затворите очите за неща, които е направил или казал партньорът ви. Не сте готови да се сблъскате с реалността, затова и предпочитате да се правите, че не я забелязвате. Готови сте за прошка.

Телец

Обвързаните Телци ще се почувстват щастливи с любимия човек. Венера и Нептун ще бъдат във великолепна връзка и това ще ви помогне да реализирате вашите общи мечти. Сега може да разгърнете вашите романтични желания. Вашата връзка надхвърля физическото. Всичко изглежда прекрасно, затова му се насладете.

 

Близнаци

Представителите на зодията ще търсят подкрепата от половинката си по отношение на своите кариерни цели. Може пред вас да се появи нова възможност, която да ви донесе и повече доходи, което може да доведе до по-голяма жертва по отношение на време и внимание. Парите ще бъдат в основата на вашето решение.

Рак

Раците ще повишат своята вяра в любовта, дори и в последно време да са имали някои разочарования. Ако чувствата ви към някого са били наранени, време е да излезете от капана на тъгата и да допуснете новите възможности до себе си. Добрите възможности да изпитате истинска любов с някого, който ви цени са пред вас. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония с половинката си.

 

Лъв

Има голяма разлика между правенето на секс и правенето на любов, Лъвове, и тази седмица вие ще изпитате най-доброто и от двете. Ако сте се влюбили в някого силно, тази седмица може да бъдете по-открити и уязвими пред него. Тази седмица вие сте решили да изберете любовта и усещането ви за нея ще се прехвърли в спалнята.

Дева

Девите ще бъдат по-положително настроени по отношение на любовната си връзка. Инвестирали сте много усилия в тези взаимоотношения. За щастие, любимият човек също ще се чувства щастлив от съюза си с вас. И двамата сте готови да пренебрегнете малките недостатъци и да се радвате на хубавите моменти заедно.

 

Везни

Везните може да бъдат разочаровани. Първото, с което трябва да внимават е на кого какво споделят за любовната си връзка. Този човек може да не запази вашата тайна. Възможно е да бъдете и разочаровани и от любимия човек и да имате усещането, че по-голяма отговорност за вашата връзка пада върху вас. Време е да поговорите.

Скорпион

Венера и Нептун ще окажат влияние на вашия любовен сектор и ще открият пред вас романтични възможности. Ако се срещате с някого, тогава със сигурност ще почувствате тази енергия и ще се отворите за любовта още повече. Ще бъдете силно привлечени към тази личност. Ако се намирате във връзка, то очакват ви приятни изненади от любимия човек. Необвързаните Скорпиони имат потенциал също за романтични вълнения.

 

Стрелец

Сексуалната ви енергия ще бъде висока. Това е добрата новина за вас, Стрелците. Лошата новина е, че голяма част от вашата енергия и внимание ще бъдат фокусирани върху семейството ви. Възможно е да се породи и проблем между вас и половинката ви. За щастие това ще отмине бързо.

Козирог

Когато става въпрос за любов, Козирозите ще се чувстват вдъхновени. Ще гледате по-положително на случващото се в любовния ви живот. Връзката на Венера и Нептун ще повлияе положително върху комуникацията с половинката ви. Също така, Венера ще бъде под перфектен ъгъл спрямо Плутон, който сега е във вашия знак. Силата на любовта не знае граници!

 

Водолей

Ако сте обвързани, то партньорът ви ще ви вдъхнови и вие ще дадете повече от обикновено за вашата връзка. Моментите, които ще споделите заедно ще са изпълнени с хармония и романтика. Ще имате възможността да обсъдите важни неща свързани с вашето общо бъдеще.

Риби

Венера и Нептун ще ви превърнат в най-романтичните представители на зодиака през тази седмица. Ще вярвате в любовта, а романтиката ще „храни“ душата ви. Любовта ще завладее както обвързаните, така и необвързаните Риби. Искате да сте щастливи? Имате тази възможност, възползвайте се от нея!

Снимки: Istock

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *