Партньор на Проватон
 Известни варненски заведения в списъка на НАП за запечатване

Известни варненски заведения в списъка на НАП за запечатване

Сподели в

Редица известни варненски ресторанти, снек барове, кафенета, пекарни и сладкарници попаднаха в списъка с търговски обекти, подлежащи на запечатване от Националната агенция на приходите. Това показа справка на Moreto.net в сайта на институцията.

Сред заведенията, които могат да затворят врати за известно време са ресторанти “Къщата”, “Госип бар – Формула”, “Халбата”, “Хепи” на Ян Палах, снек бар “Мартини”, “Китайската стена”, “Ола”, “Сардиния”, “Госип”, бистро “Мръвката” в ж.к. “Възраждане”, пекарна “Чочо”, “Голямата баница”, кафе-бар “Дилайт”, “Еделвайс”, “Дорадо”, “Мондо”, сладкарница “Синчец”, “Кейк шопс”, дискотека “Опиум” и др.

В черния списък на НАП фигурират още увеселителният парк в Морската градина срещу зоологическата градина, плувният басейн в Дом “Младост”, рибен магазин на Кооперативния пазар, плод-зеленчук на пазар “Чаталджа”, месарски магазин на ул. “Хан Кубрат” 34, склад за строителни материали на ул. “Девня” 1, магазини за дрехи, обувки, цветя, салони за красота и др.

Основните причини за запечатване на обект от НАП са заради неиздаване на касов бон или липса на касов апарат. Обикновено срокът е до 30 дни, но не винаги се стига до ефективно затваряне, тъй като заповедите се обжалват и се стига до съдебни решения.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *