Партньор на Проватон
 Детски кът-Варна обявява конкурс „Мартенички за всички”

Детски кът-Варна обявява конкурс „Мартенички за всички”

Сподели в

Детски кът-Варна обявява конкурс „Мартенички за всички“, научи Moreto.net.

В конкурса могат да участват всички детски градини и начални училища на територията на Варна. Целта е да събере заедно деца (от групи в детските градини или класове от училища, цели детски градини или цели училища) за да направят колаж, рисунка, макет или всякакво друго произведение представящо и съдържащо темата „Мартенички за всички“.

Снимки или видео от произведенията трябва да бъдат изпратени на адрес: martenici_varna@abv.bg , не по–късно от 28 февруари 22:22ч. Всички изпратени произведения ще бъдат качени на страницата на Детски кът-Варна във Фейсбук на 1 март 2020г.

Проектите събрали най-много „харесвания“ до 24:00ч. на 2 март 2020г. от страницата ще получат голямата награда „Ваканция, здравей!“. Ще играят където искат, колкото пъти искат през цялата априлска ваканция от 11 до 20 април 2020г.

Ще бъдат отличени: група от детска градина, детска градина, клас и училище. Наградите ще бъдат връчени от голямата сцена на празничният концерт „Децата на Варна празнуват 3-ти март“ в Парк Детски кът-Варна на 3 март от 12:00ч. в Морската градина.

Произведенията трябва да бъдат придружени с информация:

1. Име и телефон на възпитател, преподавател или ментор на проекта.

2.Група или детска градина, клас и училище.

3.Брой деца взели участие в проекта.

Парк Детски кът-Варна, Морска градина, ще даде възможност на всички участници по желание  да представят проекта си пред варненската общественост и гостите на града на 1 март 2020г. от 11:00ч. при  откриването на най-големите Пижо и Пенда в град Варна пред езерцето с лодките в парка.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *