Партньор на Проватон
 Изграждат две нови пасарелки и няколко пътни връзки с бул. “В. Левски”

Изграждат две нови пасарелки и няколко пътни връзки с бул. “В. Левски”

Сподели в

И през 2020 г. продължава реализирането на обекти по проекта за Изграждане на бул. “Васил Левски”, в участъка от ул. “Подвис” до ул. “Девня”, район Приморски, район Одесос, район Младост, гр. Варна и надграждането му с основен ремонт на улици, фактически свързани, довеждащи и отвеждащи пътни връзки, с бул. “В. Левски”, научи Varna24.bg.

Продължава изграждането на кръговото кръстовище на бул. “Васил Левски”, в участъка от ул. “Подвис” до ул. “Девня”, район Приморски, район Одесос, район Младост.

Предстои изграждането на пешеходна пасарелка над бул. “Цар Освободител” при ул. “Кестен” и временна връзка, пробив на ул. “Кестен”, по плана на 26-ти м.р., район Младост, район Приморски. С решение на Общинският съвет там ще бъдат инвестирани 1 227 х. лв.

Втората нова пасарелка, която предстои да бъде проектирана и изградена е на бул.”Васил Левски” и бул.”Осми Приморски полк”. Отново с решение на местния парламент там ще бъдат вложени 1 200 х. лв.;

Предстои изграждане на светофарна уредба на бул. “Васил Левски” при км.2+875, район Одесос, Район Младост, град Варна. Средствата, които са предвидени за това са в размер на 98 х. лв.

Според проектобюджета на Община Варна за 2020 г. 1 366 х. лв са предвидени и за основен ремонт на ул. “Чаталджа” и ул. “Братя Бъкстон”, в участъка от ул. “Ген Колев” до бул.”Васил Левски” по плана на 5 м.р., гр. Варна – улици фактически свързани, довеждащи и отвеждащи пътни връзки, с бул. “В. Левски” .

Ремонт ще има и на пътни връзки на бул.”Васил Левски” при ул.”Царевец” на стойност 320 х.лв.; на бул.”Васил Левски” към ул.”Мир”, за 188 х.лв.; на ул.”Д-р Анастасия Железкова” от ул. “Разлог” до бул.”Осми Приморски Полк” и връзка с бул.”Васил Левски” чрез ул. “Разлог” на стойност  978 х.лв.; на пътна връзка на бул. “Васил Левски” при ул. “Подвис” на стойност 233 х. лв.;

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *