Партньор на Проватон
 Венера в знака на Риби – ще гледаме на любовта през розови очила

Венера в знака на Риби – ще гледаме на любовта през розови очила

Сподели в

На 14 януари, планетата на любовта Венера, влезе в знака на Риби, който е един от най-романтичните зодиакални знаци и ще се задържи в него до 8 февруари. Когато Венера е в този знак, ние сме склонни да гледаме на любовта през розови очила. Виждаме най-доброто в човека, когото харесваме, което може да ни накара да допуснем някои грешки. За да не се случи това е важно да поставим някои граници, които се отнасят и до комуникацията с любовници, роднини, приятели. Не бива да разрешаваме някой да се възползва от нашите добри намерения.

Какво ви очаква през 2020-а според личното ви число

Как още ще усетим влиянието на Венера в Риби? Сега имаме възможността да разгърнем своите романтични идеи. Да сготвим с любов за половинката си, да се отдадем на приятни занимания, да посетим някой концерт. Да покажем любов, но и да получим. Много е важно да не дадем твърде много от себе си, без да сме сигурни, че ще получим нещо в замяна и то ще ни накара да се почувстваме щастливи.

От друга страна, Нептун също е в Риби, което може да създаде илюзията за влюбване, а не реалността за него. Бъдете предпазливи и не вярвайте на думи, които не са подплатени с реални действия.

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

Транзитът на Венера в Риби ще бъде едно от най-значимите астрологични събития за 2020 година, и ще ни покаже светлината в края на тунела. Ще се наложи да почистим неща от своето минало. Емоции като тъга, може да се опитат да ни превземат. Но тук се намесва любовта, която може да бъде нашия катализатор. Ще си напомним от какво се нуждаем, какви промени е необходимо да направим в живота си. Възможно е да действаме импулсивно, особено ако се влюбим.

Влюбването е прекрасно, но е добре да отделим малко време, за да осъзнаем какви са истинските ни чувства. Не е нужно да сме скептични, но не бива и да избързваме. Нашата нагласа за любовта и връзките, нашето мислене в тази посока ще се върне към нас. Затова помислете добре върху вашите виждания. Ако мислите, че любовта е забавление, но не и отдаденост към половинката, точно това ще получите.

Зодиите Рак, Скорпион, Риби, Телец и Козирог, ще усетят положителните вибрации на Венера. Какво да очаква всяка зодия с по едно изречение, вижте на следващата страница.

Овен – Любовта цъфти на тайни и уединени места и е много вероятно някой от вашето минало да се върне в живота ви.

Телец – Приятелството може да се превърне в нещо повече, а обвързаните ще задълбочат връзката си.

Близнаци – Транзитът на Венера в Риби ще ви донесе много добри възможности по отношение на работата и бизнеса.

Любовен хороскоп за 2020 година

Рак – Любовта е наблизо, необвързани Раци, а ако вече сте намерили половинката си, вече сигурно планирате следващото си чудесно пътуване.

Лъв – Вселената има чудесни подаръци за вас и ще превърнете романтиката в истински страсти.

Дева – Намирате се в много романтична фаза.

Годишен хороскоп за 2020

Везни – Заредете се с романтично настроение, за някои от вас офис романтиката може да се превърне в нещо повече.

Скорпион – Любовта идва към вас, добрите възможности в бизнеса също.

Стрелец – Ще се свържете на едно друго ниво с половинката си и имате добри възможности за промени в дома.

Козирог – Ще се радвате на вниманието на противоположния пол.

Водолей – Този транзит се фокусира върху вашите финанси, може да имате печалби, но внимавайте и как харчите.

Риби – Ако искате романтика в живота си, ще можете да я получите.

Снимки: iStock

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *