Партньор на Проватон
 Лобист номер едно! Симеонов изведнъж реши да одържавява лотарията! За Домусчиев нито дума

Лобист номер едно! Симеонов изведнъж реши да одържавява лотарията! За Домусчиев нито дума

Сподели в

Валери Симеонов и група народни представители са внесли днес в деловодството на парламента Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта. С предлаганите промени се цели лотарийните игри, с изключение на томбола, бинго, кено и техните разновидности, да се организира само и единствено от Държавно предприятие „Български спортен тотализатор“ (ДП БСТ). Лицензите за организиране на лотарийни игри, с изключение на томбола, бинго, кено и техните разновидности, които са издадени на лица, различни от ДП БСТ се прекратяват след 3 месеца, считано от влизане на закона в сила. До три дни от прекратяването на лиценза, организаторът връща на Комисията по хазарта удостверението за лиценз и следва да се прекрати организирането на игрите по посочения лиценз. Органите на управление на ДП БСТ да се назначават съвместно от министъра на младежта и спорта и министъра на финансите, като по този начин по-добре ще се гарантира тези органи да са финансово отговорни.
Третото предложение е свързано с въвеждане на забрана за продажба на талони и други удостоверителни знаци, свързани с лотарийни игри, от търговски обекти, които се намират в близост до учебни заведения.“

След като завъртяха едни пари, по -точно 1 милиард, и ги набутаха в „нов“ Вик Холдинг, сега пък комунизма се завръща с пълна сила и се готвят да оставят една лотария – на Тотото, което, разбира се, ще ръководи Красен Кралев, известен и с това, че от дете си мечтаел единствено да оглави „Тото“-то. Нали се сещате защо!

Кретенията на т.нар. „патреоти“, дундуркани от Чорбаджията им Бойко Борисов, преминава всички нормални граници.

А „кабеларят“ Валери Симеонов е потреса на потресите!

Където не се набута „Кабеларят“, там не осра нещо.

То не бяха тоалетни по границите, то не беше отвратително бутане на възрастни хора по границата, то не бе просташко поведение към майките на деца с увреждания, то не бяха афери с чуждо гражданство, то не бяха престъпленията им с водата на Перник.

Разказа играта на курортите с тъпоумната му „тишина“ и сега е на път да одържави де що има лотария.

Такова малоумие няма в нито една нормална държава.

„Кабеларят“ Валери Симеонов се загрижил за данъците от лотарията, за събирането на които си има, апропо, органи, обаче внезапно го обхвана амнезия за петдесетте и няколко милиона на Кирил Домусчиев, за които преди време опищя орталъка.

Какво ли му запуши арогантната уста на Симеонов, а?!

Аман, бе! Аман!

На лайна я направихте тая държава, бе, некадърници „патрЕоти“!

Взимайте си кухите тикви, заедно с Борисов, и бегайте, докато на са ви измели с тояги и сопи!

А това време иде.

След всичките безумия, които сътвориха патрЕотите, вместо да се скрият в миша дупка от срам, сега и лотариите ще одържавяват.

За да лапат до повръщане.

Afera.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *