Партньор на Проватон
 СВАТБЕНИ МЕЧТИ …

СВАТБЕНИ МЕЧТИ …

Сподели в

Ако дядо Коледа ви е донесъл годежен пръстен – вече имате и романтична мечта – да се ожените на  място, което е красиво, зелено, край брега … Място, където всичко изглежда приказно, и където гостите ви ще се забавляват и ще се насладят на вашата любов по уникален начин.

Има нещо съкровено в изнесените градински сватби. През целия ден фокусът е единствено и само върху най-важните неща – двойката и тяхната любов. Двете неща, които всъщност са най-важни в сватбения ден.

Има места, които потапят Вас и Вашите гости в неповторима и различна атмосфера, в зелена градина, в която забравяте за натоварената и нетолкова красива градска бетонова среда. 

Има места, които предлагат уединение – само Вас и Вашите гости, без никакви външни гости.

Има места, на които всички церемонии по време на сватбения ден се осъществяват на едно място или в рамките на няколко минути пеша, което прави Денят специален и свободен – без изнервящо чакане и пътувания,  без тревоги за спазването на графика…

Кой не иска да бъде поканен на такова място?  Още повече, когато това е в съчетание със страхотен повод и среща с приятели. Няма по-голям подарък за гостите от емоцията, която ще преживеят заедно с Вас.

Градинската сватба е едно от най-умните решения, което една двойка може да вземе, ако реши да мине под венчило. Няма по свежо събитие, а спомените, запечатани във видео и снимки, са невероятно красиви.

Има място, където можете да изберете изнесен ритуал в градината и църковен ритуал в прекрасна църква с над 150 годишна история, а ресторантът и хотела са точно до вас. Гостите тук са отпуснати, свежи и се чувстват комфортно, винаги танцуват и се забавляват повече!

И понеже любовта е вълшебство за споделяне, предстяваме ви едно такова място … Приказното място, наречено Любов.

Това е мястото!

Локация: Изгревът, с.Аспарухово

Fb Hotel Izgrevat,  Bulgaria

https://www.facebook.com/izgrevat/

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *