Партньор на Проватон
 5 обсебващи зодии, които искат да контролират живота ви

5 обсебващи зодии, които искат да контролират живота ви

Сподели в

Всеки проявява контролиращи пориви към половинката си в даден момент, но пет от зодиите го правят много осезаемо и натрапчиво, понякога съсипват връзките си. Хората, които се опитват да властват над любимите си, да бъдат техен шеф не осъзнават колко ужасно е това за партньорите им.

Постоянните критики, очевидните манипулации, пренебрежението, сърденето – всичко това и още много характеризира тяхното токсично поведение. Тези зодии невинаги проявяват такова поведение, но определено в астрологичен план е заложено в личностните им характеристики.

Ето защо са по-склонни от останалите да обсебват и контролират не само партньорите, но и приятелите си, близките си, колегите си.

Какво означава любовта за всяка зодия

Кои са петте обсебващи зодии, които искат да контролират живота на другите?

Телец

Телците са изключително инатливи и упорити. Те могат да се държат обсебващо и контролиращо даже да не сте толкова близка част от живота им. Тази зодия обича да взима надмощие, да спори, да убеждава другия в мнението си, докато той не се предаде.

Често срещана черта при Телците е пренебрегването на желанията на другите, когато те не съвпадат с техните. Те са изключително силни и могат да бъдат непреклонни, когато настояват нещо да се случи по техния начин. Цялото това поведение на Телците е провокирано от добрите им намерения. Те просто са убедени в правотата си и я налагат на партньорите си с всички сили.

Мъжете от тези 4 зодии са най-подходящи за съпрузи

Лъв

Лъвът е силен и доминиращ. Ако той смята, че е прав и че знае какво е най-доброто за вас, ще ви го натяква до последно, докато не се съгласите с него и не му се подчините, като на истински цар на човешката джунгла. Лъвовете могат да бъдат настойчиви, когато се фиксират в нещо. Те не умеят да гледат нещата от чужда гледна точка, а единствено от своята. Това е така, защото са изключително убедени в правотата си и смятат, че знаят какво трябва да направите. Обикновено това е което те самите биха направили.

Лъвовете обичат силно партньорите си и искрено желаят най-доброто за тях. Понякога просто са твърде груби и се натрапват много, което може да бъде изтълкувано погрешно от отсрещната страна.

Скорпион

Скорпионите определено са ревниви до мозъка на костите си. Непосилно е за тях да се справят с ревността си. Ако са във връзка може да се наложи пълно разкриване на дейностите, с които се занимава партньорът им. Той бива подложен на разпит кога ще се прибере, с кого е бил, какво е правил. Онова, което ще каже ще бъде подложено на съмнение и така отново и отново, докато не се стигне до конфликт.

Тази зодия обича да има прозрачност във връзката, но само откъм партньора им. Що се отнася за тях нещата често не стоят по този начин. Те са склонни да крият от половинките си и да спестяват някои подробности от живота си. Ако се съмняват твърде много в любимите си са склонни дори да прибегнат до шпиониране.

ТЕСТ: С коя зодия ще е вашата идеална среща?

Козирог

Когато Козирогът се превърне в обсебващ и доминиращ, това обикновено е провокирано от чувството, че не го слушате, че игнорирате съветите му. Вместо да го пропусне през ушите си и да ви остави да правите каквото сте решили, Козирогът ще ви преследва и ще направи всичко възможно да ви убеди в правотата си.

Вие ще сте длъжни да видите смисъла, който той ви натрапва. Ако не се съгласите, той ще задълбае с критиката си до степен, в която ще ви накара да се почувствате дълбоко засегнати. Постоянната критика на Козирозите е добре премислена, защото са много прозорливи. Затова и тя се усеща така лична и дълбоко засягаща.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Рак

На моменти Ракът може да се оприличи на доминиращ родител, който непрекъснато забранява неща на детето си и му размахва пръст. Раците смятат, че не контролират, а напътстват любимите си хора, показват им правия път. Те използват чувството за вина като техен инструмент в убеждаването.

Те са дълбоко грижовни личности, които същевременно са и много чувствителни. Дълбоко вярват, че са прави и че партньорите им трябва да се вслушват в съветите им. Ако им упорствате прекалено, те ще се свият в черупката си и ще се опитат да ви накарат да съжалявате за поведението си. По този начин ви управляват.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *