Партньор на Проватон
 Форматът “Пощенска кутия за приказки” гостува във Варна

Форматът “Пощенска кутия за приказки” гостува във Варна

Сподели в

Комедийният формат “Пощенска кутия за приказки” ще събере на варненска сцена известни лица от публичното пространство, научи Moreto.net.

Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова, Оля Антонова, Гери Турийска, Камен Алипиев-Кедъра, Любен Дилов и Китодар Тодоров ще представят книгата “Животът от нещата” с автор Красимира Хаджииванова, позната още от сайта “Майко мила!”.

Книгата е “посветена на едни от най-големите предизвикателства пред живота на съвременния българин – качването и пътуването в автобус 72, взимането на колет от митницата на улица “Веслец”, страховете от ваксини, кемтрейлс и Папата, съжителството с улична котка и как да се научим да караме ски, когато сме пълни идиоти. “Животът от нещата” е сборник с не по-малко от 10 истории, които нямат никаква претенция да отговарят на екзистенциални въпроси за произхода и смисъла на живота, и кое е първо – яйцето или протеина на прах.”

Събитието ще се състои на 24 януари в клуб “Хоризонт” с начало в 20:00 ч., като то не е подходящо за лица под 18-годишна възраст.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *