Партньор на Проватон
 5 удобни пози за безшумен секс на парти

5 удобни пози за безшумен секс на парти

Сподели в

Празниците в компанията на любимия човек са страхотни, но когато се наложи да ги прекарате с роднини или приятели, сдържането на страстта помежду ви може да се окаже трудна задача. Ние имаме 5 предложения за страхотни секс пози, които не само ще ви накарат да изпитате истинско удоволствие, но и ще ви осигурят необходимото спокойствие, без да се налага да се притеснявате, че някои ще ви чуе или види.

№1: Мисионерската

Класика в жанра. Тази поза е една от любимите на мъжете, защото може да я практикувате не само на леглото, но и на пода. Партньорите имат пълна свобода, а по време на върховния момент спокойно може да закриеш устата му и никой да не разбере какво правите, пише Cosmopolitan.bg.

№2: 69 на една страна

Вариант на известната поза 69. Разликата тук е, че и двамата лежите на една страна, а не един върху друг. По този начин дишането се реализира по-лесно, а шията не се стяга.

№3: Страсти в банята

Сексът в банята е идеално решение, когато сте в компанията на други хора. Звукът от душа заглушава всички останали звуци.

№4: Лице във възглавницата

Тихата версия на кучешката поза. Тази позиция е идеална за стимулиране на клитора и за дълбоко проникване, а възглавницата прикрива всички стонове.

№5: Безшумни лъжички

И двамата лежите на една страна, като лицето му гледа към тила ти. Повдигни горния си крак, а когато пенисът му е вътре, бавно го спусни. Сега може да се движите безшумно дори върху скърцащо легло и да се наслаждавате на близостта.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *