Партньор на Проватон
 Секс истини, които всяка жена трябва да знае

Секс истини, които всяка жена трябва да знае

Сподели в

Всяка жена си има сигурна удобна поза – намери твоята

На всяка цена пробвай нови неща, смесвай позите, върти се и експериментирай, докато намериш тази, в която винаги получаваш оргазъм.

Тази поза може да се промени

Може би в буйната си младост си се занимавала а разни креватни акробатики и забавни аксесоари, но сега търсиш по-дълбока връзка с твоя човек. (Или пък е обратното). Това, което търсиш и физически, и емоционално, може да се промени с течение на времето. Обръщай внимание на това какво чувстваш, или не чувстваш, и се адаптирай към новите усещания, пише Cosmopolitan.bg.

Той не търси недостатъците

За разлика от теб, която постоянно си оглеждаш тялото за някоя пъпка или бенка, той не обръща толкова внимание. По време на секс, мъжете са така надрусани от химическия коктейл в тялото си, че не обръщат внимание. С други думи, той е прекалено обзет от радост, за да вижда „дефекти“. Престани да се тормозиш и ще се забавляваш колкото и той.

Не се обръща достатъчно внимание на секса в чисто удобно легло

Очаква се да искаш да го направите на пода в кухнята, в тоалетната на самолета и висейки от полюлея в хола. Уфф! Няма нищо срамно да се порадвате на хубавите чаршафи.

Секс клишетата са клишета, защото вършат работа

Наемете си хотелска стая. Вземете си вана. Крайно време е да си купите и ароматни свещи!
Всички други правят повече (и по-хубав) секс от вас

Няма нормално количество, което трябва да бъде постигнато. Няма вълшебна бройка на месец, която означава, че с връзката ви всичко е наред. Единственият въпрос, на който трябва да си отговорите, е стига ли ви.

Поискай си, няма нищо срамно

В сравнение с получаването на това, което искаш, краткият момент, в който се чувстваш като труженичка на секс линия, е нищо.

Трябва ти преходно време

Всеки иска нещо от теб – децата, клиентите, майсторът в кухнята. Не очаквай от себе си моментално да се превърнеш от грижовната майка, шефката на фирмата или домакинята, в секс богиня. Отдели си малко време да се настроиш. След като измиеш чиниите, си вземи душ сама, или почети книга. Най-добре накарай мъжа ти да измие чиниите. После може да му обърнеш внимание.

Колкото повече секс правиш, толкова повече искаш

Просто е – приятните спомени те карат да искаш да се повтори. Но и обратното е вярно – ако караш на сухо прекалено много време, забравяш колко е хубаво.

Мастурбацията не е само по заместване

Първо, много е забавно и второ – кога за последно си разочаровала себе си? Да не споменаваме, че по-честите оргазми ще карат партньора ти да участва.

Като се притесняваш за оргазма, ще го прогониш

Мисълта ти блуждае, нищо не се случва … концентрирай се… ще помисли, че се е провалил… какво ми става?

Фокусирай се върху прекрасните физически усещания и скоро ще спреш да мислиш.

Планираният секс може да е по-хубав от спонтанния

Очакването, като форплей. Помисли си.

Можеш да му помогнеш

Да се пипаш, за да ускориш големия финал е не само позволено, но и оценено, особено когато вратът на твоя човек е бил в неудобна поза повече от час.

Той няма нужда ти да знаеш специални техники

 

Има много пътища към мъжкия оргазъм.  Внимавай какви са реакциите му, не му причинявай болка (освен, ако не те помоли) и не прави нищо със зъбите (освен, ако не поиска) и няма да има оплаквания.

Понякога това, от което имаш нужда, е сън

Нощ без секс, или по-дълъг период на въздържание не значат, че връзката ви се разпада. Обикновено означава, че имате деца или много работа, или просто искате да се усамотите. Вземете си почивка!

Но понякога „просто го направи“ наистина работи

Ако чакаш да те обземе спонтанното желание да му разкъсаш дрехите, може доста да си чакаш. Но ако просто решиш да пробваш, тялото и нагонът ти ще наваксат.

Кегел упражненията са ключови

Тези упражнения подсилват мускулите в долната част на таза, които подобряват контрола по време на секса и усилват оргазма. Те се правят като се свиваш все едно стискаш урина и после отпускаш.

Кучешката поза може да е забавна. Наистина!

Може да те накара да се чувстваш похотлива и в това няма нищо лошо. Просто позата страда от лош имидж.

Болката по време на сношение не е нормална

Случайният дискомфорт може да означава, че си напрегната или не е имало достатъчно форплей, но ако често те боли, отиди на лекар. Може да просто възпаление на пикочните пътища. Каквото и да е, не трябва да страдаш.

Вагината ти изглежда напълно нормално

Не, няма нужда да ни я показваш.

Реквизитът ти е приятел

Вибратори, перца, необичайни възглавнички – каквото се сетиш. Ако не друго, поне ще ви разсмеят, а това е възбуждащо.

Той показва любовта си чрез секса

Това е вечният проблем:

Момичетата имаме нужда да се чувстваме уютно и обичани, за да правим секс, а момчетата имат нужда от секс, за да се чувстват уютно и обичани.

Много мъже не са добри комуникатори и за тях сексът е силна форма на емоционално изразяване. Не забравяй това, когато следващият път иска да правите секс за сдобряване, преди да сте се сдобрили. За него това е знак за примирие и любовен дар.

Колкото и да ти се иска да се сгушите и да заспите, стани и пишкай

Защо? За да не получиш инфекция на пикочните пътища.

Той вече ще хърка, докато се върнеш от тоалетната

Усилията преди еякулацията изискват много напрежение на мускулите. Когато всичко приключи, се отделят хормони, предизвикващи съня. С други думи – той нищо не може да направи.

Няма проблем просто да взимаш

Помисли си как се чувстваш, когато му правиш нещо хубаво. Изпитваш удоволствие, нали? Не го лишавай от тази радост.

Сексът става по-добър с възрастта

(или опита, или времето с един и същи партньор, или всичко заедно). Бъдещето е светло!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *