Партньор на Проватон
 Младежкият театър”Н.Бинев” гастролира на сцената на Кукления театър във Варна със „Специални поводи“

Младежкият театър”Н.Бинев” гастролира на сцената на Кукления театър във Варна със „Специални поводи“

Сподели в

Спектакълът за възрастни „Специални поводи“ ще може да види през януари публиката във Варна на сцената на Кукления театър. В представлението на режисьора Петър Кауков участват Койна Русева и Димитър Баненкин. Спектакълът ще се играе на 23-ти януари от 19 часа, съобщават от Държавния куклен театър във Варна.

„Специални поводи“ е спектакъл за един мъж, една жена и всичко между настоящето, миналото и бъдещето. Ейми (Койна Русева) и Майкъл (Димитър Баненкин) празнуват петнадесетата годишнина от сватбата си, уточнявайки последните детайли… по предстоящия си развод.

Поредица от нови срещи, „подправени“ от общите спомени, докосва зрителите с най-щастливите и тъжни моменти на Ейми и Майкъл, които, въпреки раздялата, се опитват да останат приятели. Спектакъл за смеха, тъгата и всички останали емоции, съпровождащи „специалните поводи“ в забавните и важни моменти от живота на всеки от нас.

По-рано през януари, на сцената на Държавния куклен театър ще се осъществи още един гастрол, този път на Нов театър НДК. Мирослава Радева ще представи своя моноспектакъл „Мъжете на Едит Пиаф“ по мотиви от романа на Симон Берто. Музиката и музикалната адаптация са на Александър Кипров. Спектакълът ще бъде представен на 16 януари от 19 часа.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *