Партньор на Проватон
 Изневярата – най-сигурна на 39

Изневярата – най-сигурна на 39

Сподели в

Неизбежна ли е изневярата се опитват да разкрият специалисти от Великобритания. Според тяхно проучване, хората са склонни да изневеряват след като достигнат една определена възраст.

Резултати от изследването показват, че е “най-напечено”, когато човек достигне 39 години, съобщава в.”Дейли стар”.

Анкетата е подготвена от сайт за извънбрачни запознанства Illicit Encounters. Скорошно допитване на намиращия се в Канада сайт за запознанства на семейни и обвързани хора “Ашли Медисън” установи, че с наближаването на кръгла годишнина при представителите на силния пол се наблюдава повишена склонност към кръшкане.

Според резултатите тогава, става ясно, че мъжете, които наближават кръгла годишнина – 29, 39, 49 или 59 годишна възраст са най-сигурните потребители на сайта и започват да се оглеждат за други дами.

Проучването на Illicit Encounters потвърждава това, като допълва, че същото правило важи и за представителките на нежния пол. Оказва се, че при жените също годините около и”9″ се оказват най-опасни и най-силно се оказва това при дамите на 39.Следват 49-годишните и 29-годишните.

А що се отнася до причините за изневярата, то това е липса на разнообразие в семейната спалня, скука с настоящия партньор и липса на промяна у двамата.

Автор - снимка

Автор на статията:
Петя Славова

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *