Любовен хороскоп за 2 – 8 декември

Любовен хороскоп за 2 – 8 декември

Декември започва с приятни любовни емоции. Най-силно те ще бъдат усетени от земните знаци. Какво са ви подготвили звездите, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовният живот на Овните ще бъде интензивен. Марс в Скорпион продължава да се движи през вашия 8-и дом на интимността. Венера прави съблазнителна връзка с Марс във вторник, като ви помага да получите точно това, което желаете в това отношение. На този етап се опитайте да оставите любовния ви живот да се развива естествено, без излишен натиск. С лекота ще привличате вниманието на противоположния пол.

Телец

Вълнуващи ще бъдат и първите дни на декември за Телците. Възможно е да почувствате привличане към някого, който е в близкото ви обкръжение. Ако вече имате любим човек до себе си, тази седмица ще имате желанието да споделяте повече. Взаимно ще е, както и това, че ще се потопите в хубави емоции и преживявания.

Близнаци

Представителите на зодията ще имат усещането за подкрепа, благодарение на своята половинка. Вселената ще ви зарадва. Юпитер напусна сектора на взаимоотношенията ви и най-вероятно любовният ви живот е станал по-ярък. Сега Юпитер ще окаже благоприятно влияние върху вашия 8-и дом на интимността. Любимият човек може да се превърне в основен източник на емоционална и финансова подкрепа.

Рак

Звездите ще ви окажат своята подкрепа и определено има за какво да се радвате. Юпитер, планетата на късмета и изобилието, ще се премести във вашия партньорски сектор. Ако търсите любов, имате добри шансове в следващите няколко месеца да срещнете нова половинка. Обвързаните Раци ще подобрят взаимоотношенията си, подкрепяйки се с любимия човек.

Женски хороскоп за декември

Лъв

Въпреки че вниманието ви ще бъде фокусирано върху работата ви, късмет в любовта няма да ви липсва. Ще може да отворите сърцето си за повече любов, да се влюбите в някой специален. Очаквайте хубави емоции, независимо дали сте във връзка или искате да създадете такава.

Дева

Пригответе се за празнуване, Деви! Късметът в любовта е на ваша страна. Това се случва благодарение на Юпитер, който ще повлияе благоприятно на романтиката ви. Необвързаните могат да срещнат нова любов, обвързаните ще погледнат на връзката си от друг ъгъл и ще могат да я надградят.

Везни

Обвързаните Везни ще ги вълнуват семейни въпроси, свързани с дома. Може би нещо свързано с обновяването му. Това ще ви накара да се почувствате в хармония и щастливи. Ще имате добри възможности и да повишите романтиката във връзката си.

Признаци, че можете да имате пълно доверие на партньора си

Скорпион

Спокойна седмица в любовта очаква Скорпионите. Владетелят на вашия романтичен сектор Нептун, ще бъде в перфектна връзка с владетеля на вашия партньорски сектор Венера. Разговорите с любимия човек ще са приятни, планиращи пътувания, забавления. Не се изненадвайте, ако усетите, че привличането помежду ви се е повишило.

Стрелец

Подгответе се за добра финансова година, започваща от понеделник, когато Юпитер влиза в зоната на вашата диаграма, свързана с приходите. Късметът ще ви следва и в любовта. С любимия човек може да планирате покупки, да направите големи промени, които ще ви накарат да се усмихвате.

Козирог

Юпитер, планетата на късмета, ще се премести във вашия знак и ще се задържи там до декември 2020 г. Това ще ви предостави изключителни възможности за личен растеж, както и изграждане на хубава любовна връзка. За несемейните Козирози, това е един от най-добрите цикли да се влюбят и да създадат връзка. Обвързаните също ще имат поводи да се усмихнат. Излъчването ви няма да остане незабелязано от представителите на противоположния пол.

Водолей

Хармонична седмица очаква Водолеите. С партньора ще имате възможността да комуникирате по важни за вас въпроси, да планирате бъдещи пътувания.

Емоционално ще сте на една и съща вълна, което ще помогне да задълбочите връзката си. Ще бъде красиво!

Риби

Нови перспективи и разширяване на любовните хоризонти очакват Рибите. Това ще повиши вашите романтични възможности, особено ако търсите нов партньор. Венера ще ви покаже своята подкрепа. На приятни емоции ще се радват и тези от вас, които вече са намерили половинката си.

Снимки: iStock

Leave a Reply
Your email address will not be published. *