Любовен хороскоп за декември

Любовен хороскоп за декември

Някои зодии ще започнат нова връзка

Декември идва с много очаквания. Изненади няма да липсват, особено в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Козирог

Ако с партньора си сте имали трудни моменти през последните седмици, то през този месец ще си направите равносметка на взаимоотношенията. Може да ви е трудно да простите някои неща. В края на декември някои от вас ще имат късмета да срещнат нов партньор. Като цяло пред вас ще има много интересни запознанства. Но бъдете активни. За семейните Козирози спорове не са изключени, затова ще е важно да бъдат по-гъвкави.

Водолей

Емоционални, импулсивни, Водолеите може да се почувстват отчаяни, особено ако в живота ви липсва внимание и любов. Някои от очакванията на самотните Водолеи може и да не се осъществят. В края на месеца някои от вас ще започнат да градят нови любовни взаимоотношения. За обвързаните представители на зодията, декември ще предложи спокойствие. Въпреки това, дамите трябва да се въздържат от сцени на ревност.

Риби

Тези от вас, които са емоционално подготвени за нова връзка ще имат възможността за интересни запознанства и комуникации. За тези от вас, в чиято връзка е настъпила криза с любимия човек, ще е важно да намерят проблема и да го изкоренят преди настъпването на новата година. Може да се окаже, че някои Риби са направили грешния избор за партньор. За сериозно обвързаните, декември ще е щедър по отношение на положителни емоции.

Овен

Декември ще ви потопи в море от завладяващи събития по отношение на любовта. Няма да ви липсват ухажори, но това до известна степен ще ви затрудни в избора на партньор. Интересът към вас ще е независим от това дали търсите половинката си или имате вече такава. Въпреки че няма да ви липсват успехи в любовта, звездите ви съветват да бъдете предпазливи. Добри перспективи може да имате с Близнаци и Козирог, като с тях комуникацията ще върви леко и с хармония. Ако вече си имате любим човек, то той ще ви радва през последния месец от годината.

Телец

Любовно чудо могат да очакват и родените под знака на зодия Телец. Самотните имат голям шанс да срещнат своята така търсена половинка. Някои от обвързаните могат да сложат край на съществуваща връзка и да не поглеждат повече назад. Разбира се, близкото бъдеще ще им донесе нови вълнуващи емоции. В края на декември, някои представителки на зодията може да получат предложение за брак.

Близнаци

Емоционалните Близнаци ще преминат през редица цветни събития, което несъмнено ще ги зарадва. Звездите са ви подготвили изненади. Ако от дълго време очаквате да срещнете мъжа, то има добри перспективи това да се случи. Също така, някои самотни Близнаци може да възобновят стара любовна връзка. Като цяло, през декември съдбата ще ви зарадва с много подаръци. Очакват ви прилив на емоции и сексуални изживявания.

Рак

Ще бъдете заобиколени от внимание, но не бива да го приемате като даденост, за да не изпуснете възможностите пред вас. Променете тактиката си и поведението си, за да не отблъснете представителите на противоположния пол. Има шанс да срещнете своята сродна душа, ако все още не сте. Бъдете внимателни по отношение на решенията, които взимате за любовния ви живот.

Лъв

През декември самочувствието на Лъвовете ще се повиши, а това ще повлияе положително върху изграждането на личния живот. Спонтанните срещи и необичайните познанства ще озарят студените вечери. Обвързаните представители на зодията ще повишат романтиката във връзката си. Ако все пак се случи по някои теми да не постигнете съгласие, опитайте се да бъдете по-гъвкави, за да не си създадете конфликти. Без значение дали имат половинка до себе си или не, Лъвовете ще искат да се потопят в приказна любов. Някои дами търсят „принца“. Това може да ви попречи да видите някой в обкръжението ви, който изпитва емоции към вас.

Дева

Началото на месеца за много представители на знака Дева ще бъде емоционално и романтично. Подаръците, приятни изненади… Пред тези от вас, които нямат любим човек до себе си, ще се открият нови възможности в любовта. Обвързаните ще анализират своите взаимоотношения. Звездите ви съветват да дадете възможност на половинката ви да покаже своята най-добра страна и да го критикувате по-малко.

Везни

С ярки събития в любовта ще започне декември за Везните. Звездната карта показва, че може да намерите нова любов, само ако сте по-социални и се забавлявате извън дома. Тези от вас, които се намират във връзка ще искат да разнообразят взаимоотношенията си. Някои сериозно ангажирани Везни може да погледнат встрани и да започнат любовна афера. Тези необмислени стъпки може да ви струват скъпо на по-късен етап. Ако искате да укрепите връзката си, спрете да трупате негативи между вас и половинката.

Скорпион

Представителите на зодията трябва да бъдат подготвени, че през последния месец от годината ще имат много приключения, изненади, но не всички ще бъдат според очакванията им. Може да се окаже, че някои от вас са влюбени. През декември не всички любовни романси ще бъдат трайни.

Затова звездите ви съветват да бъдете внимателни. Въпреки това, много Скорпиони ще имат възможността да се разделят със самотата и най-сетне да получат спокойствието, което са търсили.

Стрелец

Обърнете специално внимание на приятелския ви кръг, защото може да се окаже, че някой може да се опитва да навреди на любовния ви живот. За много Стрелци декември ще е ново начало, особено ако не са щастливи във връзката си. Въпреки това ще има представители на зодиака, които ще се радват на хармония във връзката, а привличането към половинката им ще се повиши. Романтика, емоционални разговори…

Leave a Reply
Your email address will not be published. *