Виктория Бекъм: “Можем да мечтаем смело или още по-смело. След това трябва да работим за мечтата си”

Виктория Бекъм: “Можем да мечтаем смело или още по-смело. След това трябва да работим за мечтата си”

В интервюто си Виктория говори за двете си най-важни роли, както ги нарича тя – тази на дизайнер и тази на майка.

Виктория Бекъм се снима за корицата на декемврийското издание на полския Vogue и в интервюто си за модната библия заяга теми, познати на всяка работеща майка в 21 век.

Според нея нейните най-отговорни задачи е да се грижи за децата си и да не позволява на работния й график да пречи на ролята й като майка и съпруга. Признава, че никак не е лесно, но знае, че щом преследва мечтата си,  трябва да работи усилено, за да я постигне.

За разлика от много от известните личности днес, тя признава, че харесва славата. Според нея тя й позволява да обърне внимание на важни неща и да започне дискусии, за които иначе се говори твърде малко. Нейната лична цел е да мотивира повече хора да се грижат за природата и да правят отговорни избори всеки ден.

Знае, че света на модата тепърва се обръща към по-устойчиви варианти за тъканите, които използват. Има още много, което трябва да се направи по темата, затова тя ориентира своята марка към по-екологичен подход и се надява, че това ще мотивира и останалите марки в индустрията.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *