Любовен хороскоп за октомври

Любовен хороскоп за октомври

Месец октомври ще бъде вълнуващ в много направления. В любовта, определено няма да скучаем. Ще имаме възможности за създаването на нови връзки или за подобряването на вече съществуващите. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За представителите на тази зодия, октомври ще бъде вълнуващ по отношение на любовта. Ако сте обвързани ще има с какво да впечатлите любимия човек и да засилите връзката си. Необвързаните имат шанс за интересни контакти, но само ако са по-социални. Възможно е да срещнете личност, която да допринесе за вашето благополучие. Тези от вас, които планират бебе, може да „работят“ по въпроса.

Телец

Венера ще повлияе на любовния ви живот, а перспективите за намиране на нова любов, ако търсите такава, са големи. Социалните ви умения ще ви помогнат да привлечете обожатели към себе си. За обвързаните Телци, периодът ще е свързан с много романтика.

Близнаци

Звездите показват, че ви очаква блажен месец по отношение на любовта. Необвързаните представители на зодията ще имат много възможности за създаването на любовни партньорства въз основа на съвместимостта на Близнаците. Позволете на нещата да разцъфват постепенно. Някои от обвързаните ще се радват на новина за бебе.

 

Рак

Уважаеми Раци, звездната карта показва, че и вас ви очаква любовен месец октомври. Това ще се усети по-силно от тези от вас, които си нямат сериозна половинка. Ще изградите нови приятелства. Разбира се и обвързаните Раци ще се радват на хармония, дори може да правят планове за бебе, сватба.

Лъв

За семейните Лъвове, новият месец може да не е толкова спокоен. Възможни са конфликти в семейството. Неразбирателствата може да ви дестабилизират емоционално. Ако е имало неразрешени проблеми, неизяснени въпроси, сега ще напомнят за себе си.

Дева

Очаква ви вълнуващ месец! Романтиката ще ви обгърне. Необвързаните ще имат добри възможности да създадат трайни любовни връзки. За обвързаните, месецът ще е хубав в любовен план, но нищо няма да им се даде даром. Ще трябва да положат малко повече усилия за връзката си.

 

Везни

Везните ги очакват любовни промени. Ще бъдете мотивирани постоянно да радвате любимия човек и той да се чувства невероятно. Ако е имало разногласия през последните месеци, то сега те ще се изгладят и ще се радвате на повече хармония. Необвързаните Везни да бъдат по-социални, ако искат да имат нови възможности в любовта.

Скорпион

Този месец може да се съсредоточите върху себе си, върху това да се погрижите за здравето, външния си вид. Разбира се, звездите са ви подготвили приятни изненади в любовта. Любимият човек ще бъде силно привлечен към вас и ще бъде готов да ви отдели повече от вниманието си. Ако търсите своята половинка, също няма да скучаете!

Стрелец

Според звездната карта, любовта ще бъде вълнуваща и интересна през октомври за вас, Стрелци. Ще се насладите на романтика, като ако планирате бебе, това може и да се случи. Излъчването на Стрелците през този месец, няма да ги остави незабелязани за представителите на противоположния пол.

 

Козирог

За необвързаните Козирози месецът няма да донесе кой знае какви промени по отношение на любовта. Може би има нещо, което ви кара да не се чувствате все още готови за романтични ангажименти. Въпреки това не отказвайте възможности за срещи и създаване на нови контакти. За тези, които вече имат половинка до себе си, октомври ще премине под знака на хармонията.

Водолей

Според звездната карта, що се отнася до любовните въпроси, може да има известно напрежение. Това ще се дължи на желанието ви да се развивате в кариерата, да посещавате обучения, семинари, да полагате усилия за личностното ви израстване. Необвързаните Водолеи може да срещнат интересна личност по време на пътуване или да започнат комуникация с чужденец.

Риби

След 14-и октомври, любовният живот на Рибите ще стане много по-интересен, активен. Съществуващите връзки ще просперират още повече и ще се радват на повече любов, мир и хармония. Усилията, които полагате за вашата връзка ще бъдат възнаградени.

Снимка: istock

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Leave a Reply
Your email address will not be published. *