Партньор на Проватон
 Защо любителките на котки стават най-добрите съпруги?

Защо любителките на котки стават най-добрите съпруги?

Сподели в

Особена стигма витае около жените, които живеят с котките си. Говори се, че ако си необвързана дълго време, със сигурност ще си остарееш с десетте си котки някой ден. Хората смятат, че тези жени са толкова неспособни да създадат връзка с мъж, че предпочитат да живеят в дом, пълен с котки, отколкото да ходят по срещи. Мъжете пък се плашат от странностите на тези жени.

Но стопанките на котки са страхотни хора, които всъщност са способни да дарят цялата си любов и всеотдайност на един мъж и от тях стават едни от най-добрите съпруги след това. Вижте защо.

Те имат големи сърца

Жените, които отглеждат котки или просто ги обожават обикновено имат огромно сърце. Те имат толкова много любов за раздаване, че обикновено една котка не им стига, затова гледат по няколко.

Те знаят ключа към баланса в живота

Любителките на котки знаят добре колко е важно да не задушават партньора си. Досущ като своите мъркащи любимци, които ще те одраскат без да се замислят, ако навлезеш прекалено в личното им пространство, така и техните стопанки знаят колко важно е личното пространство и дават свобода на своите партньори.

Те не се плашат от обвързване

Ако търсите някой, който не се страхува от дългосрочно обвързване, жените, които обичат и гледат котки са много подходящи. Те знаят добре какво щастие може да донесе стабилността в отношенията и плановете, които една двойка прави заедно.

Те се смеят искрено

Смехът върви ръка за ръка с усещането за щастие. Дамите, които обожават котките, са духовити, имат страхотно чувство за хумор, умеят да разсмиват и смехът им е изключително заразителен.

Те са отговорни

Отглеждането на такова претенциозно същество, каквото е котката, е истинско предизвикателство. За да успееш да отгледаш здрава и щастлива котка, вероятно си наистина отговорна личност. Мъжете трябва да гледат с внимание към дамите, които са стопанки на котки. Няма да сгрешат.

Те не бягат, когато стане трудно

Въпреки че котките им ги будят посред нощ или рано сутрин, само за да ги подсетят за съществуването си, стопанките на мъркащи грации не се отказват от тях и продължават да ги обичат. Това е добър признак на сила и устойчивост, която се проявява и в брачните отношения.

Те харесват простите неща в живота

Какво може да те направи щастлив, ако не простичките неща, които носят щастие и усмивка всеки ден. Стопанките на котки се радват на едно обикновено погалване от своята любимка, на едно гушкане или едно мъркане. Те се научават да показват любовта си гальовно, като своите домашни любимци.

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *