Партньор на Проватон
 Дават на варненци полезни съвети при пазаруване и пътуване

Дават на варненци полезни съвети при пазаруване и пътуване

Сподели в

Европейски потребителски център България, който e към Комисията за защита на потребителите, ще отвори изнесен информационен щанд във Варна. Това ще стане в сряда, 7 август,  на входа на Морската градина.

Събитието ще бъде открито от Константин Арабаджиев, член на Комисията за защита на потребителите.

От Варна стартира вторият лъч от информационната кампания “Вашите права“, която ЕПЦ България организира на различни места по българското Черноморие.

И тази година партньори в кампанията са Центъра за развитие на човешките ресурси, които ще представят възможностите за мобилност по най-голямата европейска образователна Програма “Еразъм+“, както и съпътстващите дейности: Европас, Еврогайдънс, eTwinning и Евродеск.

Целта на инициативата е да бъдат информирани хората за техните права, когато пътуват, пазаруват или се обучават в рамките на Европейския съюз.

Организаторите са подготвили много полезна информация и съвети за това какво трябва да направи всеки, ако самолетът му закъснее или багажът им бъде загубен при полет, както и как да реагира, ако има проблеми с покупките си от търговец в друга страна от ЕС, Исландия или Норвегия.

В случай че вали, ще ви информираме своевременно за промяна в мястото на събитието.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *