Партньор на Проватон
 Голото тяло има силата да лекува, вярва Джулиан Хъф

Голото тяло има силата да лекува, вярва Джулиан Хъф

Сподели в

Актрисата и хореограф Джулиан Хъф позира гола за Women’s Health, но в проекта е закодиран смисъл, различен от това просто да адмирираме красотата й.

За Джулиан нейното тяло, красотата му и свободата на движение са сила за промяна.

Чрез танца тя казва, че е успяла да победи несигурността си и да създаде истински силна връзка със съпруга си.

“Танцът е моята суперсила. И е било така през целия ми живот, макар че другите го осъзнаха преди мен самата. При мен постоянно идваха хора и ми казваха – Иска ми се да можех да танцувам като теб. Питах ги какво означава това, а те ми казваха, че умея да танцувам, без да мисля за това как изглеждам”.

31-годишната Джулиян бавно осъзнава, че точно в това е женската й сила. “Танцът беше единственото нещо, в което се разкривах напълно, без изобщо да се притеснявам.”

“Започнах да анализирам себе си и бариерите, които съм издигнала в личния си живот между себе си и другите. В този процес постепенно се осмелих да покажа истинската си същност. В началото се страхувах, че съпругът ми ще престане да ме харесва, когато ме опознае в действителност, но се оказа, че така той ме обикна повече”.

За да помогне и на други жени да се освободят от комплексите си и да добият смелостта да се изразяват спонтанно, Джулиан е създала своя уникална система, наречена Kinrgy (от “кинетика” и “енергия”). 45-минутната терапевтична тренировка ще може да се практикува в студиото, което Джулиан открива в Лос Анджелис, като тя планира да провежда ивенти и по целия свят.

“За мен разработването на Kinrgy беше катарзис. Задълбах в това как са ме възпитали, кои са били нещата в детството ми, които са ми нанесли травма, защо изпитвам срам или вина за определени неща.”

“Сега имам чувството, че притежавам безкрайна сила” – казва Джулиан. Не пропускайте да разгледате в галерията снимките й за Women’s Health.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *