Партньор на Проватон
 Цветан Василев налива в милиони битката за Варна в комбина с Марешки?! На втори тур играят с БСП срещу ГЕРБ

Цветан Василев налива в милиони битката за Варна в комбина с Марешки?! На втори тур играят с БСП срещу ГЕРБ

Сподели в

Цветан Василев и Веселин Марешки може да разбъркат кметската колода във Варна, особено ако БСП-Варна заложи на харизматичния общински съветник, когото готви от две години за кандидат-кмет.

Трима кандидати от бизнеса може да вкарат кметския вот във Варна във втори тур, въпреки че ГЕРБ залага на успешен мандат на Иван Портних и победа на първи тур.

Банкерът от Белград налива сензационно милиони за балотаж на свое бизнес-протеже и ще търси реванш за миналата кампания.

В същото време плъзна слух, че Веселин Марешки ще играе мощно за районните кметства и разчита на победа в “Аспарухово” с Ивайло Комитов.

Марешки обаче нямало да издига кандидат за Варна и щял да подкрепи “протежето на банкера”, въпреки че на минали избори са били съперници.

Комбина между Цветан Василев и Веселин Марешки може да превърне кметския вот във Варна в сеч и да се стигне балотаж, коментират общински съветници.

В същото време БСП ще издигне силен кандидат от бизнеса и академичните среди, натрупал опит в Общинския съвет.

Битката ще е за втората позиция за балотажа. След това БСП, Цветан Василев и Веселин Марешки щели да играят “всички срещу Портних”.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *