Партньор на Проватон
 10 знака, че той иска сериозна връзка с вас

10 знака, че той иска сериозна връзка с вас

Сподели в

Влюбим ли се, винаги ни измъчва една мисъл – дали ще създадем връзка с въпросния мъж и колко време ще продължи тя. Нерядко сами се поставяме в заблуда и губим време с някого, който няма да отговори както бихме искали на чувствата ни. Но има 10 знака, показващи, че човекът, към когото изпитвате силни чувства би създал сериозна връзка с вас. Ето кои са.

1. Прозрачност

Искрената любов трябва да вдъхва честност между партньорите. Ако човекът до вас изпитва искрени чувства, той ще бъде откровен в общуването с вас. Обърнете внимание на този първи признак.

2. Интерес към личността ви

Когато един мъж има желание да създаде дългосрочни взаимоотношения с вас, ще иска да знае повече за вас като жена, личност. Няма да се отегчи да води разговори с вас, които да му помогнат да разбере повече от това, което го интересува.

3. Откритост на намеренията

Още един знак, който подсказва, че той има сериозни намерения към вас е откритостта на намеренията му. Ако той ви иска до себе си, никога няма да ви постави в състояние на несигурност, а ще говори за плановете си, в които вие присъствате като негова партньорка.

4. Спазва обещанията си

Всяка жена иска да има до себе си мъж, който да спазва думата си, но за жалост не всеки партньор може да ни даде желаното. Но има и такива мъже, които уважават чувствата на партньорката си и спазват дадените обещания, а в случай, че нещо ги възпрепятства ще споделят, но не биха дали празни надежди.

5. Вие сте неговият приоритет

В известен смисъл това е и спазването на обещанията. Той наистина е загрижен за вашите чувства, а и обича да бъде в компанията ви. Няма съмнение, че иска нещо повече от секс.

6. Действията говорят за неговите мисли

Не думите, а действията разкриват какъв е един човек. Искреността на любовта също прозира в това, което прави партньорът ни. Всеки може да каже мили думи, да обещае, да подвежда, но… след това ще търсим нещо, с което всичко казано да е подплатено, а това са действията.

 

7. Той е стабилен

Мъж, който вече си е осигурил така необходимата стабилност в живота си, е по-вероятно да иска да създаде сериозни взаимоотношения. Това, което е изградил е показател за отговорност, поставяне и следване на цели.

8. Той е щастлив, когато сте край него

Мъжете показват радостта от нашето присъствие по различни начини, понякога дори труднодоловими за нас. Когато един мъж има сериозни намерения към една жена той се стреми да я направи щастлива и така намира своето щастие в нейното.

9. Бъдещи планове

Той прави планове за бъдещето, събитията се случват, а вие сте участник в тях? Няма съмнение, че иска да създаде трайни взаимоотношения с вас. Правете разлика между празните приказки за общото бъдеще, които не се случват и това, което наистина се осъществява.

10. Държи ви информирана

Той ви информира за графика си, плановете за почивните дни, ваканцията или за нещо, което сте се разбрали да проверите. Определено има сериозни намерения.

Снимки: iStock

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *