Партньор на Проватон
 7 вида отношения между зодиите

7 вида отношения между зодиите

Сподели в

Когато говорим за зодии, винаги се вълнуваме с кои зодиакални знаци имаме добри съвпадения и с кои се разминаваме. Пред вас има една таблица с определени символи. Потърсете вашата зодия с кои други знаци от зодиака как се засича и какво показва символът на вашите взаимоотношения.

Жълт символ – съюз

Ако вашият зодиакален знак се среща с този и с друг символ в таблицата, означава че помежду ви няма никакви проблеми в комуникацията. Умеете да се шегувате, грижите се един за друг, намирате общ език и дори може да бъдете толерантни към лошото настроение на партньора си.

Син символ – перспектива, любов / омраза, привлекателност

Класическият пример „привличане на противоположности“. Този съюз, по правило, не е лесен. Такава двойка се свързва с постоянно „огледално отражение един на друг“. Взаимоотношенията им могат да бъдат както продуктивни, така и романтични, но и изпълнени с ревност.

Важна роля в този съюз е обмяната на енергия, защото само тогава ще работите върху перспективата на вашите взаимоотношения и ще намерите духовна връзка. Най-лошото нещо, което може да се случи между вас е нетърпимостта един към друг и омразата.

Син триъгълник – хармония

Ако вашата зодия се засича с друга с този знак, то между вас има темпераментна близост. В такава връзка между партньорите има силна интуитивна връзка и чувственост. Не само любовта, но и приятелските отношения могат да бъдат хармонични без много усилия, което разбира се е много важно. Сякаш самата връзка излъчва усещане за благодат.

Червен квадрат – борба, енергия

Тези знаци, които се засичат с червен квадрат имат двойна връзка помежду си. От една страна, те са добре запознати с характера на партньора и често много добре комуникират. От друга страна, тези отношения са твърде нестабилни, партньорите са склонни да се провокират.

Ето защо се налага постоянно преструктуриране и компромис, а в партньорство елемент на търпение един към друг. Независимо от това, успешната връзка може да бъде силна.

Лилав символ – загадка, без синхрон

Взаимоотношенията на „разпределение“ между знаците са интересни, но сами по себе си са проблематични. Независимо от това, един от партньорите може да има качества, които привидно напълно липсват в другия, тънка сексуална привлекателност. Независимо от това, такива отношения като всяка игра на шах изискват голямо съзнание!

Зелен символ – съчувствие

Ако вие се засичате с определен зодиакален знак с този символ, то означава че имате различни, но съвместими елементи. Взаимоотношенията са естествени и свободни. Има усещане за комфорт, сигурност за приятелски, професионални и платонични отношения. Помежду ви може да има разбиране, съчувствие и привличане.

Оранжев символ – раздразнителност

Този знак показва несигурни взаимоотношения между зодиакалните знаци, понякога се касае за конкуренция или ревност. Връзката може да бъде тревожна, но същевременно и очарователна, в която и двамата партньори търпят процес на учене и развитие.

Снимка: zerkalo.cc

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *