Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 29 юли – 4 август

Любовен хороскоп за 29 юли – 4 август

Сподели в

Трудни избори, много въпроси и предизвикателства в любовния живот очакват повечето зодии през тази седмица. Тя ще е изпълнена с емоции, кръстопътища и много внезапни промени, които ще накарат някои зодиакални знаци да си зададат неочаквани въпроси. Ето какво очаква всяка зодия според любовния ни хороскоп през тази седмица.

Овен

Несигурността и нестабилността ще властват над вас и ще управляват сърцето ви през тази седмица. Това е и една от причините да искате и търсите повече стабилност. Слънцето и Венера ще бъдат в сектора на любовта, но ще го делят с Уран. Това означава вероятност за внезапно разпадане на връзката за обвързаните Овни или взимане на бързо решение относно партньора ви, най-вече свързано с неговото поведение, което не можете повече да толерирате. Въпреки това ще сте склонни да направите някои неща от любов, но компромисите определено не са едно от тях. Меркурий също ще влезе в сектора ви на любовта, което ще ви помогне да внесете яснота по въпросите на сърцето ви.

Телец

През тази седмица Телците няма да са способни да запазят спокойствие и да продължат напред, както през всеки обикновен ден. Уран е във вашия знак през този период, което ще ви направи по-решителни да направите нещо с живота си. Ще се чувствате така, сякаш няма нищо стабилно около вас. Наскоро сте успели да влезете в зоната си на комфорт, постигнали сте мир със себе си и вече сте готови да излезете от нея, да поемете нови рискове. Ако сте обвързани и живеете с партньора си, това може да доведе до романтична несигурност, внезапна промяна в отношенията ви. Има вероятност да решите, че се нуждаете от повече пространство. Ако наистина го чувствате, оставете нещата да се случат.

Близнаци

Скрита информация за вас или вашата половинка е напът да излезе наяве. Един от вас може да се окаже замесен в някаква тайна и ако това е така, истината ще се разкрие през тази седмица по неочакван начин. Съществува вероятност да разкриете изневяра, което много ще ви нарани. Ако пък сте този, който се измъква тайно от връзката си, може да ви хванат. Затегнете коланите. Каквото и да се случи, определено ще бъде голяма промяна в любовния ви живот.

Рак

През тази седмица ще се чувствате сякаш не можете да вземете решение за любовния си живот. Меркурий е ретрограден, а на 19 юли е навлязъл във вашия знак, което предизвиква силна психологическа възбуда. Може би партньорът ви ви обърква непрекъснато, вие също му изпращате смесени сигнали, не говорите ясно за това как точно се чувствате. Това е така, защото вътрешно наистина подлагате на съмнение чувствата си към него и към останалите в живота си в този период. За щастие, през тази седмица Меркурий ще възвърне нормалния си ход и ще внесе яснота в чувствата ви.

 

Лъв

Тази седмица може да се окаже трудна, защото ще сте разсеяни, може да претърпите и повече професионални, отколкото любовни сътресения. Ако в момента се срещате с някого, вероятността той да достигне по-навътре в сърцето вие голяма и това ще е едно от неочакваните събития между вас. Съществува риск от помрачаване на романтиката, както и на кариерата ви през тази седмица. Дори да е така, драматизмът ще е краткотраен. Новолунието в сряда ще ви помогне да помислите за ново начало. Ще успеете да се съсредоточите върху бъдещето си в личен и професионален план.

Дева

Ако сте попаднали в скандална романтична ситуация, това може да ви помогне да осъзнаете, че не си струва да правите компромиси с достойнството и честността си. Може би се опитвате да оправдаете обстоятелствата, довели до тази ситуация, защото наистина си падате по човека, с когото се срещате в момента. Въпреки че любовта ви може да е истинска, през тази седмица може да стигнете до извода, че тя не е достатъчна. Уморени сте от правене на компромиси със себе си. Искате това да спре веднъж завинаги. За тази внезапна промяна в любовния ви живот пътеводител ще ви бъде моралният ви компас.

Везни

Интимната среща, която предпочитате да запазите все още в тайна, може да стане публично достояние, включително и по неудобен начин. Може би сте се доверили на близък или приятел за тази връзка, а не е трябвало и вероятно ще съжалите за откровеността си. Имате причини за това. Разочарованието ще ви помогне да преосмислите приятелствата си и на кого да имате доверие. Определено няма да сте доволни от развитието на събитията.

Скорпион

Опитвате се да накарате партньора си да се включи заедно с вас в преследване на бляскави и невероятни професионални възможности, които вие имате пред себе си. През тази седмица ще осъзнаете, че имате потенциала да достигнете големи висоти в кариерата си и да бъдете в светлината на прожекторите, така че да покажете своите таланти, за което винаги сте мечтали. Проблемът обаче е, че това е болезнено за вашия партньор. Той или тя се чувства застрашен от вашите успехи и най-вече се чувства на второ място. А може причината да е в това, че просто не вярва във вас. В този момент ще достигнете точката на пречупване, когато ще трябва да решите как да действате занапред.

 

Стрелец

Ако сте необвързани и се питате кога във ваши води ще навлезе корабът на любовта, тази седмица може да се окаже точно такъв момент. Възможни са неочаквани събития и внезапни промени. Ненадейно в ежедневието си можете да срещнете някого, който да ви изведе изцяло от зоната ви на комфорт. Отначало може да си помислите, че това не е човекът за вас. А може да решите само да се позабавлявате. Каквото и да се случи занапред, не пропускайте възможността.

Козирог

Може да се окажете изкушени от мимолетна връзка за една нощ през тази седмица. Ако се срещате с някого отскоро е възможно също така да скочите в прегръдките и леглото му без да го обмисляте много. Въпреки че вероятно няма да съжалявате за преживяното, може да съжалите за онова, което ще последва. Човекът, който ви е впечатлил може да не изпитва същото към вас и това да ви нарани. Определено няма да сте доволни. Тази седмица вероятно ще остави горчив отпечатък в любовния ви опит.

Водолей

Новолуние ще изгрее в сектора на връзките и любовта за вас. Това означава ново начало за вас и вашите партньори, но същевременно и отприщване на разрушителна енергия. Слънцето и Венера ще бъдат в противоречие с Уран, който в момента е в дома на семейството. Изведнъж на дневен ред ще се появи решението дали да продължите с настоящия си партньор или да престанете да живеете заедно, ако сте в напреднал стадий на връзката си. Възможно е да ви се прииска да си дадете повече пространство и време да помислите какво да правите с живота си.

Риби

През тази седмица сте ужасно объркани за любовния си живот. Тази психическа замъгленост започва още на 19 юли, когато Меркурий възстановява нормалния си ход във вашия любовен сектор. Оттогава сте разкъсвани от мисълта дали да дадете шанс на бивш, който иска да опитате отново или да задълбочите нещата в настояща връзка, която е в начален етап. В момента дори обмисляте дали изобщо да се впускате в романтична връзка или да си дадете почивка от емоциите. В главата ви ще бушуват хиляди въпроси. Възможно е и да се заблудите за някои отговори.

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *