Партньор на Проватон
 Христо Боев: Градската организация на БСП във Варна се нуждае от решителна промяна

Христо Боев: Градската организация на БСП във Варна се нуждае от решителна промяна

Сподели в

Дебатът между членовете на БСП във Варна трябва да е за политиките, които провежда партията, а не за постовете на определи хора. Това заяви в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция” общинският съветник Христо Боев. Той бе назначен от лидера на БСП Корнелия Нинова за времен председател на Градския съвет на БСП във Варна след като Изпълнителното бюро на партията свали политическото си доверие от Борислав Гуцанов.

В интервюто на Радио Варна обаче, Христо Боев потвърди, че местният председател може да бъде сменен само на градска конференция и до провеждането на такава Борислав Гуцанов остава на поста. Очаква се конференцията да се състои в началото на месец септември. Общинският съветник, който е и председател на структурата на БСП в район “Одесос” призна, че ще е един от кандидатите.

Според Христо Боев, градската организация на БСП във Варна се нуждае от решителна промяна, изразяваща се в реално, а не фасадно отваряне към гражданското общество, към професионални гилдии, към лидери на мнения: А в политически план към ляво-центристки и патриотични политически организации.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *