Партньор на Проватон
 Аспарухово ще домакинства на нощен турнир по плажен волейбол

Аспарухово ще домакинства на нощен турнир по плажен волейбол

Сподели в

За втора поредна година във Варна се организира нощен турнир по плажен волейбол.

Събитието, което завладя волейболните любители миналото лято, тази година ще се проведе на 3 август на игрищата на плаж Аспарухово. Началото на волейболното шоу ще бъде в 19:00 часа с мач между Евгени Иванов – Пушката и момичетата от ВК „Марица“.

В турнира могат да се включат всички гости и жители на Варна. Единственото условие е да се запишат за участие предварително – чрез коментар в събитието на Волейбол Night League Варна 2019 във Facebook. Организаторите са предвидили много награди, изненади, добро настроение, хубава музика и незабравими емоции.

На плажа Аспарухово ще бъдат поставени контейнери за разделно изхвърляне, които да подканят гостите на събитието да пазят не само плажа, но и българското Черноморие чисто и приветливо за всички нас.

Нощният турнир по плажен волейбол вдъхнови феновете на спорта за много емоции и е на път да се превърне в традиция и в една от любимите спортни активности на Варна, която цели да вдъхнови жителите на града да се забавляват с приятели и да водят активен начин на живот.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *