Партньор на Проватон
 Нинова разкри: Борислав Гуцанов е записвал мъртви души като членове на БСП във Варна

Нинова разкри: Борислав Гуцанов е записвал мъртви души като членове на БСП във Варна

Сподели в

ИБ на БСП свали доверието си от варненския лидер на партията Борислав Гуцанов по волята на варненските социалисти, които от 2013 година досега са изпратили 54 жалби срещу Гуцанов. Под тях са се подписали 550 социалисти. Това е по времето на трима председатели на БСП, двама от които досега не се реагирали на тези сигнали.

Жаблите срещу Гуцанов са за подправяне на членската маса във Варна, за добявяне на хора, които са починали, да вписване в редиците на БСП на имена, които липсват в ГРАО.

Гуцанов е записвал мъртви души като членове на БСП, попълвал редиците на партията с фалшиви членове.

Тези стряскащи данни изнесе лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването “Лице в лице” по БТВ, в отговор на въпроса какво става във варненската организация на БСП.

ГУЦАНОВ С ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВИСИМОСТИ

Тя обясни, че е мълчала досега от уважение към членовете на БСП, но нейното  мълчание понякога се тълкува превратно и затова е решила да изнесе истината за БСП и лидера ѝ във Варна.

Нинова посочи още:  Гуцанов е гласувал сделки с ГЕРБ, той подкрепя модела срещу който се борим, той има икономически зависимости.

Социалисти отдавна казват: Вземете мерки!

Той използва партията за лични цели.

Ние от три години казваме, че искаме да променим този модел. Никой няма да ни повярва, като гледат какво се случва във Варна. Затова свалихме доверието си от него.

Искаме да отидем на тези избори със сигнал към варненци – да привлечем доверие като започнем да се чистим от себе си, посочи Нинова.

Председател на предизборания щаб е Кирил Добрев, каза още тя.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *