Партньор на Проватон
 Волен Сидеров заяви, че не вижда смисъл да остава в парламента

Волен Сидеров заяви, че не вижда смисъл да остава в парламента

Сподели в

Не виждам смисъл да оставам като депутат в този парламент, мамим избирателите, които гласуваха за Обединени патриоти, защото не изпълняваме обещанията си. Това обяви по bTV лидерът на “Атака” и съпредседател на коалицията Обединени патриоти Волен Сидеров

 

За неизпълнението на обещанията той обвини коалиционните си партньори – НФСБ и ВМРО, и по негово твърдение е сменен като председател на парламентарната група на коалицията с измама.

 

Сидеров изрази надежда да се проведе политически съвет на коалицията, за да се изясни въпроса за неговото отстраняване от поста.

 

Във връзка със сделката за изтребителите F-16 той каза, че с нея ще отворим 4000 работни места в САЩ вместо да ги отворим в България.

 

САЩ дори не свалят визите за България, третират ни като някакви опасни хора, а се тръби за нашето велико партньорство. Казват: плащайте накуп и няма да мрънкате, а ние евентуално ще ви доставим самолетите. Ако през 2015 г. бяхме реализирали проекта “Южен поток”, щяхме да имаме в хазната 2 млрд. лв., а сега ги даваме на САЩ”, коментира Сидеров.

 

Той възприема хакерската атака срещу НАП като “част от днешната действителност”, за която се вдига излишно много шум.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *